تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.

آقای روحانی ۴۰۰ هزار تومان افزایش حقوق پول ۳ کیلو گوشت است

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس با اشاره به تداوم نابسامانی‌های اقتصادی خطاب به رییس‌جمهور پرسید: در جنگ اقتصادی مردم جان می‌دهند آقای فرمانده شما کجای این کارزار هستید؟

کد خبر: ۲۲۲۲۲
۱۵:۲۶ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محسن بیگلری در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در تذکری به رئیس‌جمهور، گفت: از شما می‌خواهم در سفر به عراق بازگشایی فوری دو بازارچه‌ای که چند روز قبل در سقز و بانه افتتاح شد را نهایی کنید.

این عضو هیأت رییسه کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به موافقت شورای نگهبان با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق کارکنان و بازنشستگان لشکری و کشوری دولت، گفت: به محض تصویب این مصوبه، با کمال تعجب معاون جنابعالی به سرعت نسبت به آن موضع گرفت و صحبت از ناتوانی دولت برای اجرای مصوبه مجلس مطرح کرد، اولاً از جنابعالی انتظار بود فوراً به ایشان تذکر می‌دادید. ثانیاً از دولت تدبیر و امید انتظار بود حداقل حقوق‌ها را با توجه به تورم افسارگسیخته به سه میلیون تومان افزایش می‌دادید. آقای رئیس‌جمهور ۴۰۰ هزار تومان پول سه کیلو گوشت است.

وی با انتقاد از تداوم شیوه فعلی پرداخت یارانه‌های نقدی، گفت: برای چندمین بار یادآور می‌شوم که یارانه نقدی ارزش چندانی ندارد از این رو افزایش این یارانه برای اقشار محروم، بیکار، ضعیف، کارگران و کشاورزان بسیار ضروری است.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس با استناد به سخنان رئیس‌جمهور، گفت: به گفته خودتان، رهبری شما را فرمانده جنگ اقتصادی می‌دانند. جناب فرمانده فرماندهان در جنگ پیشاپیش لشکر حرکت می‌کنند. در جنگ اقتصادی مردم جان می‌دهند شما کجای کارزار هستید؟ بیکاری، بی‌پولی، گرانی و تورم لحظه به لحظه رمق مردم را گرفته است. گرانی سرسام‌آور ستون فقرات مردم را شکسته است. کارگران شهرداری‌های استان ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند و اکثر حقوق بگیران شرمنده خانواده‌هایشان هستند اما در قانون بودجه ۹۸ هیچ توجهی به آنان نشد.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد