تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی در گفتگو با آیت الله ایازی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی در گفتگو با آیت الله ایازی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.

رد احتمالی «پالرمو» یعنی تداوم تاخت‌وتازها علیه منافع ملی ایران

یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: رد احتمالی «پالرمو و CFT» توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام بهانه و فرصت بسیار خوبی به دست دشمنان و معاندان جمهوری اسلامی برای تاخت و تاز بیشتر علیه منافع ملی کشورمان و پایمال کردن بیش از پیش حقوق حقه جمهوری اسلامی در عرصه بین‌الملل ایجاد می‌کند.

کد خبر: ۲۲۱۵۴
۰۸:۳۴ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حمید گرمابی با بیان اینکه «FATF چارچوب و مجموعه قوانینی است برای کار در عرصه بین‌الملل» اظهار داشت: کشورهایی که قصد دارند با سایر کشورها تبادلات و معاملات اقتصادی داشته باشند باید پایبند قوانین و توافقنامه‌های بین‌المللی در حوزه‌های مالی، پولشویی، تروریسم و جرائم سازمان یافته باشند.

وی گفت: ساختار FATF شباهت بسیار زیادی به ساختار و کارکرد سازمان ملل متحد و شورای امنیت دارد. همانطور که نسبت به برخی قطعنامه‌های سازمان ملل و بسیاری از عملکردها و تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل نظر مخالف داشته‌ایم و در اکثر مواقع کشورهایی ریاست آن را بر عهده داشته‌اند که با جمهوری اسلامی ایران میانه خوبی نداشته‌اند اما هرگز به این فکر نکردیم که از عضویت این سازمان خارج شویم.

نماینده مردم نیشابور در مجلس ادامه داد: برای پیشگیری از گرفتار شدن در دامن محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها در روابط مالی بین‌الملل و به حداقل رسیدن موانع و فرآیندهای دست و پاگیر در تبادلات مالی و اقتصادی با کشورهای هم‌پیمان و دوست و حتی کشورهای غیردوست، پیوستن کشورمان به گروه ویژه اقدام مالی لازم و بلکه ضروری است.

گرمابی در واکنش به مخالفت پیوستن ایران به FATF به دلیل حضور آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان و اعمال نظر این کشورها، گفت: مخالفان پیوستن کشورمان به این گروه مالی توجه داشته باشند که همانطور که در سازمان ملل، آمریکا و برخی همپیمانانش بر برخی امور این سازمان تسلط دارند، اما جمهوری اسلامی ایران هرگز زیر بار تصمیمات و قطعنامه‌های غیرمنصفانه و ظالمانه آن نرفته است به همین ترتیب می‌توان همین رویه را در پیوستن به گروه ویژه مالی در نظر داشت.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: به نظر بنده ساختار و عملکرد سازمان ملل از این حیث شباهت بسیار زیادی به ساختار FATF دارد اما همواره با هوشمندی و استقامت توانستیم از موقعیت بین‌المللی این سازمان به نفع کشورمان استفاده کنیم و جهان را تحت‌الشعاع دیدگاه‌ها و نظرات خومان قرار دهیم و با این کار به دست دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی، بهانه ندادیم تا مثلاً به بهانه نپیوستن ایران به این سازمان، فرصت دفاع از منافع و مصالح ملی‌مان از دست برود.

این عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: ایران می‌تواند با حفظ مصالح و منافع ملی اعلام شده به FATF بپیوندد البته نباید فراموش کرد که رد پالرمو و CFT توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام بهانه و فرصت بسیار خوبی را به دست دشمنان و معاندان جمهوری اسلامی برای تاخت و تاز بیشتر علیه منافع ملی کشورمان و پایمال کردن حقوق حقه جمهوری اسلامی در عرصه بین‌الملل می‌دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی