تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.

کنیا حساب تاجران ایرانی را مسدود کرد

عضو کانون زنان بازرگان ایران گفت: تحریم‌ها باعث شده که مشکلاتی برای تاجران ایرانی به وجود آید و امکان معامله مستقیم برای بازرگانان ایرانی دیگر وجود نداشته باشد به طوری که اخیرا کنیا حساب بازرگانان ایرانی حتی آنهایی که از سال‌ها قبل در این کشور حضور داشتند را مسدود کرده است.

کد خبر: ۲۱۲۷۱
۱۲:۵۹ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - لیلا فتحی در خصوص بازار آفریقا و صادرات به این حوزه گفت: بازار آفریقا را به چهار منطقه شمال ، شرق، غرب و جنوب می‌توان تقسیم کرد که در بازار شمال به دلیل مسائل سیاسی با کشورهای این حوزه، عملا امکان روابط تجاری وجود ندارد و جنوب نیز که به مرکزیت آفریقای جنوبی است به دلیل تعدد برندها و محصولات مختلف و بالاتر بودن سطح زندگی نسبت به سایر کشورهای آفریقایی حضور برای تاجران ایرانی سخت است فلذا بازار شرق به مرکزیت کنیا و بازار غرب به مرکزیت نیجریه مکان مناسبی برای برندها و کالاهای ایرانی است.

وی ادامه داد: حضور در این بازارها شرایط خاص خودش را دارد و الگوی مصرفی آنها با خاورمیانه و اروپا متفاوت است به طور مثال شامپوهای ما اصلا به درد آن منطقه نمی‌خورد زیرا جنس موهای آفریقایی خاص است.

عضو کانون زنان بازرگان ایران ادامه داد: تحریم‌ها باعث شده که مشکلاتی برای تاجران ایرانی به وجود آید و امکان معامله مستقیم برای بازرگانان ایرانی دیگر وجود نداشته باشد به طوری که اخیرا کنیا حساب بازرگانان ایرانی حتی آنهایی که از سال‌ها قبل در این کشور حضور داشتند را مسدود کرده است.

وی افزود: اکنون برای صادرات کالا مجبور هستیم که تمام اسناد را تغییر دهیم تا مبدا آنها از ایران نباشد که این امر باعث بالا رفتن هزینه‌ها می‌شود و این کار برای شرکت‌های بزرگ همچون پتروشیمی‌ها و خصولتی‌ها به صرفه است اما برای بخش خصوصی به سبب محدود بودن منابع طاقت فرسا است. از طرف دیگر با توجه به عدم وجود صرافی در این حوزه مجبور هستیم با شرکت‌هایی که معمولا از این حوزه روغن، چای یا آووکادو وارد می‌کنند کالا تهاتر کنیم.

فتحی تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود به نظر می‌رسد باید هر چه زودتر به سمت ارز دیجیتال برویم تا بتوانیم تحریم‌ها را دور بزنیم و به صادرات به افریقا ادامه بدهیم.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی