تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روحانی: کشور ما تهدیدی برای جهان نیست

رئیس جمهور گفت: بندر عباس و همه بنادر و آب‌های سرزمینی ما شاهد و گواه تلاش نیروهای مسلح ما و کشتی رانی آزاد در این منطقه و همچنین رسیدن انرژی به سراسر جهان هستند، این نشانی است که کشور ما تهدیدی برای جهان نیست.

کد خبر: ۲۰۸۰۳
۱۹:۰۶ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام حسن روحانی طی سخنرانی در مراسم الحاق زیردریایی فاتح به ناوگان نیروی دریایی ارتش با اشاره به قدرت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: قدرتی که می‌تواند صدها مایل دورتر از منافع ما حراست و حفاظت کند نیروی دریایی است؛ نیروی دریایی نه فقط از ساحل‌های ما، دهانه اقیانوس هند، دریای خزر و خلیج فارس حفاظت می‌کند؛ بلکه با حضورش در آب‌های بین‌المللی تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: من حدود چهل سال پیش در اوایل سال ۱۳۵۸ در همین مرکز با نیروی دریایی و توانمندی‌هایش آشنا شدم. در این سال‌ها فعالیت‌های این نیرو را دیده‌ایم که جای قدردانی دارد، شاید جنگ تحمیلی و فشارهای دشمن محرک بیشتری بود که ما بتوانیم در صنعت دریایی به خود متکی شویم. اگر سلاح به صورت ارزان و عادی در اختیار ما قرار می‌گرفت شاید با این شتاب و انگیزه دنبال ساخت صنعت بومی نبودیم.

روحانی افزود: امروز خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در زمین و دریا به خود متکی است. هیچ گاه قدرت ایران در این حد در دهه‌های اخیر نبوده است؛ بلکه شاید در دهه‌های اخیر هم‌چین توانمندی نداشتیم. مخصوصاً که امروز کنار ارتش، سپاه پاسداران و نیروهای دلاور بسیج هم حضور دارند و این توانمندی ما را چند برابر کرده است.

وی با بیان‌اینکه " قدرت ما برای حفاظت از خودمان است" گفت: ما هیچگاه قصد حمله به سرزمینی نداشتیم؛ همه این چهل سال شاهد خوبی است که همواره از خودمان دفاع کردیم در برابر متجاوز ایستادگی کردیم اما چشم طمع نداشتیم. امروز ایران در کنار دیگر کشورها در منطقه یک کشور سرافراز است. نیازی به متجاوزین و حضور نامشروع قدرت‌های غیر منطقه‌ای در این منطقه ندارند. بندر عباس و همه بنادر و آب‌های سرزمینی ما شاهد و گواه تلاش نیروهای مسلح ما و کشتیرانی آزاد در این منطقه و همچنین رسیدن انرژی به سراسر جهان هستند. این نشانی است که کشور ما تهدیدی برای جهان نیست.

رئیس جمهور گفت: مشخص است توانمندی ما در برابر همه کسانی که چشم طمع دارند نامطلوب است. صنعت دریای صنعت بعضی پیامبران بزرگ هم هست. خداوند به حضرت نوح فرمان می‌دهد تا کشتی بزرگی بسازد که از مردم بتواند از نیروهای مؤمن دفاع کند.

وی در ادامه گفت: من باید از نیروی دریایی ایران، سپاه پاسداران، وزارت دفاع و همه پرسنل و همه کارکنان و مهندسین در زمینه دریایی قدردانی و تشکر کنم. اینکه امروز هم سازنده ناوچه‌های مختلف هستیم و هم سازنده زیر دریایی در سطح‌های مختلف هستیم به معنای توانمندی جمهوری اسلامی ایران است. ملت عزیز ما در آغاز دهه پنجم از نیروهای مسلح اش قدردان است. نیروهای مسلح هم با همه وجود به مردم قول می‌دهند که از سرزمینشان دفاع کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها