تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

نمکی: قول می‌دهم حتی یک روز هم دارو کمیاب نشود

وزیر بهداشت با اشاره به این که در کشور هیچ گونه کمبود دارویی نداریم، در این باره گفت‌: این قول را به مردم می‌دهیم که حتی یک روز هم کمبود دارو نداشته باشیم.

کد خبر: ۲۰۵۳۲
۱۳:۵۲ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سعید نمکی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در زمینه داروهای اساسی کوچک‌ترین کمبودی نداریم و در سال آینده هم این کمبود را نخواهیم داشت، گفت: در زمینه قیمت دارو هم مانند سال‌های گذشته افزایش سنواتی ممکن است وجود داشته باشد، اما جهش قیمتی که به مردم فشار وارد کند، نخواهیم داشت. بیمه‌ها هم داروهای تحت پوشش را حمایت خواهند کرد.

وی در ادامه، خاطر نشان کرد: طرح تحول سلامت را به شدت دنبال خواهیم کرد و مواردی مثل نگرش اقتصادی به طرح تحول نظام سلامت و اثربخشی هزینه‌ها را دنبال می‌کنیم و تلاشمان بر این است که کاهش پرداخت از جیب بیمار، تأمین دارو برای بیماری‌های خاص، ماندگاری طبیب در مناطق محروم را تقویت کنیم. از همه مهم‌تر به دنبال این هستیم که به بخش خصوصی بیشتر بها دهیم، البته نه اینکه جورش را مردم بکشند، بلکه باید خودمان جورش را بکشیم.

نمکی در پایان با تشکر از مردم برای حضور در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، گفت‌: بهترین کاری که ما می‌توانیم برای مردم انجام دهیم، این است که خدمات بخش سلامت را به نحو احسن انجام دهیم. ما قول می‌دهیم با وجود تحریم‌ها حتی یک روز کمبود دارو نداشته باشیم. ما توسعه زیر ساخت‌های نظام سلامت را ادامه می‌دهیم. همچنین به تولید کننده داخلی بیشتر بها می‌دهیم و اجازه نخواهیم داد داروها و تجهیزات پزشکی که قابلیت تولید داخل دارند، به کشور وارد شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت