تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

واگذاری مسئولیت پایش سند تحول بنیادین بر عهده مرکز سنجش آموزش و پرورش

News Image Lead

وزیر آموزش‌وپرورش از مسئولیت پایش سند تحول بنیادین توسط مرکز سنجش خبر داد.

کد خبر: ۱۹۹۰۸
۱۴:۲۳ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
دیدارنیوز - به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، صبح امروز با حضور وزیر آموزش‌وپرورش، قائم‌مقام وزیر و مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی و مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش پرورش مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز سنجش آموزش‌وپرورش انجام شد.

سید محمد بطحائی در این مراسم با تبریک ایام دهه فجر گفت: این ایام یادآور رشادت و از خود گذشتی مردم قهرمان و شهیدپرور ایران اسلامی است. امسال وارد چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی می‌شویم، چهل سالی که علی‌رغم همه رجزخوانی و دشمنی دشمنان وناجوانمردی‌های آن‌ها در حق مردم و کشورمان اما به لطف خدا چهلمین سال پیروزی انقلاب به جشن نشسته است.

وی ادامه داد: مرکز سنجش آموزش‌وپرورش با اداره کل امتحانات سابق تفاوت و تغییر جدی و ماهوی پیداکرده است. مرکز سنجش به‌عنوان چشم بینا برای حرکت نظام آموزش‌وپرورش در مسیر خود، باید نشانه‌های مثبت یا منفی را به بدنه مدیریتی آموزش‌وپرورش منعکس کند تا بر اساس این نشانه‌ها سیستم بتواند و مطمئن شود که آیا در مسیر صحیح و مطلوب حرکت می‌کند یا خیر.

سید محمد بطحائی گفت: همواره در آموزش‌وپرورش به دنبال این نتیجه بودیم که باید دیدگاهی در مسیر حرکت خود داشته باشیم که خوشبختانه مرکز سنجش گام‌های خوبی دراین‌باره برداشته است، هرچند که راه نرفته هم زیاد است و دلیل آن‌هم نبود زیرساخت و امکانات و همچنین فرهنگ‌سازمانی بوده است که همه این‌ها دست‌به‌دست هم می‌دهند تا آموزش‌وپرورش در مسیر حرکت خود به‌کندی پیش برود.

وی مرکز سنجش را در زمان ریاست دکتر عبدالرسول عمادی دارای دستاوردهای خوبی دانست و گفت: همچنان نیازمند به وجود داشبوردهای مدیریتی در آموزش‌وپرورش هستیم، نیازمندیم تا درجه‌ها و داشبوردهایی را در مقابل داشته باشیم تا دائماً انعکاس تصمیم‌ها را به مدیران برگردانند که درست بوده یا اشتباه بوده است.

بطحائی ادامه داد: امروز باید از زحمات بسیار زیاد دکتر عمادی تشکر کنیم، این جلسه برای تکریم از زحمات وی است که اولین نشانه‌های تغییر در امتحانات نیز در زمان وی در مرکز سنجش آموزش‌وپرورش اتفاق افتاد. دکتر عمادی انسانی بسیار صبور، محترم و بااخلاق است که با جدیدت موضوعات را دنبال می‌کرد و این از ویژگی‌های خاص وی است اما یکی از ویژگی‌های بارز دکتر عمادی که شاید در کمتر کسی باشد نگاه ملی به موضوعات آموزش‌وپرورش است، وی همواره مصالح آموزش‌وپرورش را به مصلحت بخشی خود و سازمان خود ترجیح می‌داد و امیدواریم که آموزش‌وپرورش از همکاری، مساعدت و همراهی وی در ادامه مسیر بهره‌مند باشند.

وزیر آموزش‌وپرورش با معرفی رئیس جدید مرکز سنجش آموزش‌وپرورش افزود: آقای ساکی بنا است راهی را که دکتر عمادی شروع کرده‌اند ادامه دهند، وی از تجربه خوبی در حوزه‌های اجرا برخوردارند و نگاهی منظم به امور دارند، امیدوارم با همان انسجام فکری و ذهنی و در کنار حسن خلق و روابط انسانی که همیشه داشته‌اند در مجموعه جدید هم همین روند را ادامه دهند و فعالیت‌های قبلی و خوب دکتر عمادی را عملیاتی کنند تا به آن نتیجه لازم برسیم.

وی از مسئولیت جدید مرکز سنجش یعنی (پایش سند تحول بنیادین) در چارت جدید آموزش‌وپرورش خبر داد و گفت: مرکز سنجش به مرکز سنجش و پایش سند تحول آن مرکزی که دائماً گزارش‌های لازم را در اختیار مدیریت آموزش‌وپرورش قرار می‌دهد تبدیل شود. یکی از تخصصی‌ترین مراکز آموزش‌وپرورش مرکز سنجش بوده و افراد منظم، دقیق و عین حال امین در این حوزه کارکردند که امیدوارم با همکاری همکاران این مرکز، مرکز سنجش مثل همیشه سرافرازانه از عهده مسئولیت‌ها و وظایف خود برآید.


ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان