تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

ترامپ و پلوسی سرانجام به توافق رسیدند

دونالد ترامپ سرانجام با نانسی پلوسی توافق کرد تا سخنرانی سراسری خود خطاب به آمریکایی‌ها موسوم به سخنرانی سالانه وضعیت کشور را در تاریخ پنجم فوریه (۱۶ بهمن) در محل کنگره آمریکا انجام دهد.

کد خبر: ۱۹۵۵۹
۱۰:۴۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نامه‌ای را برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور فرستاد و رسماً در این نامه از وی دعوت کرد سخنرانی خود را در یک نشست قانونگذاران کنگره آمریکا ایراد کند. ترامپ فوراً این دعوت را پذیرفت.

پلوسی در نامه خود نوشت: زمانی که من در ۲۳ ژانویه به شما نامه نوشتم، بیان کردم ما باید با یکدیگر برای یافتن یک تاریخ قابل قبول برای دو طرف و در زمانی که دولت بازگشایی شده، همکاری کنیم تا سخنرانی امسال وضعیت کشور را برنامه‌ریزی کنیم. در گفت‌وگوی امروزمان، روی تاریخ پنج فوریه توافق کردیم.

ترامپ نیز بعد از این دعوت‌نامه در پاسخ به نانسی پلوسی گفت، این افتخار بزرگی است که این دعوت را قبول کند.

ترامپ نوشت: ما یک داستان بزرگ برای گفتن و اهداف بزرگی برای دستیابی داریم. پیشتر این سخنرانی سالانه برای امشب برنامه‌ریزی شده بود اما بعد از تداوم اختلاف میان ترامپ و نانسی پلوسی به تعویق افتاد.

این اختلاف بعد از آن شروع شد که پلوسی نامه‌ای برای ترامپ فرستاده و از او خواست سخنرانی‌اش را تا بعد از پایان تعطیلی دولت آمریکا به تعویق بیندازد و یا اینکه به شکل مکتوب این سخنرانی را انجام دهد.

پلوسی در این خصوص به نگرانی‌های امنیتی به دلیل آنکه کارمندان دولت در طول تعطیلی پول دریافت نمی‌کنند، استناد کرد.

ترامپ امکان منتقل کردن این سخنرانی به یک مکان دیگر را مطرح کرد اما نهایتاً تصمیم گرفت برای انجام آن تا بعد از پایان تعطیلی دولت صبر کند.

روز جمعه تعطیلی ۳۵ روزه دولت آمریکا که طولانی‌ترین تعطیلی تاریخ این کشور بوده به دلیل توافق ترامپ با رهبران کنگره به منظور بازگشایی دولت تا ۱۵ فوریه پایان یافت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور