تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
این مشکلات را دشمن به وجود آورده است که امروز ما به اینجا رسیدیم

غضنفرآبادی، نماینده مجلس: مطالبات مردم انباشته نشده، طبیعی است دیگر!

موسی غضنفرآبادی، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره این‌که سال‌ها مطالبات مردم پاسخ داده نشده و انباشته شده تا به امروز و اینجا رسیده است که شاهد حوادث ناگوار در کشور هستیم، گفت: مطالبات مردم انباشته نشده، مطالبات مردم پاسخ هم داده شده، اما به هر حال، این طبیعی است دیگر؛ در طول زمان یکسری مشکلاتی به وجود می‌آید!

کد خبر: ۱۹۴۹۶۰
۱۲:۵۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۴

غضنفرآبادی، نماینده مجلس: مطالبات مردم انباشته نشده، طبیعی است دیگر!

دیدارنیوز: عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: برای هیجاناتی که ایجاد می‌شود، دشمن برنامه‌ریزی کرده است؛ سال‌های سال است که با بازی‌هایی که خشن و تحریک‌کننده هستند برای بچه‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ کار کارشناسی و روان‌شناسی انجام دادند تا به صورت پیچیده افکار و احساس یک جوان را به دست بگیرند، همه ما در این موضوع مقصر هستیم.

موسی غضنفرآبادی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره این‌که سال‌ها مطالبات مردم پاسخ داده نشده و انباشته شده تا به امروز و اینجا رسیده است که شاهد حوادث ناگوار در کشور هستیم، گفت: مطالبات مردم انباشته نشده، مطالبات مردم پاسخ هم داده شده، اما به هر حال، این طبیعی است دیگر؛ در طول زمان یکسری مشکلاتی به وجود می‌آید!

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دشمن فشار خودش را دارد، تحریم‌ها وجود دارد، جنگ اقتصادی وجود دارد؛ جنگ دوازده روزه‌ای که به راه انداخته‌اند را مشاهده کردیم؛ این مشکلات را دشمن به وجود آورده است که امروز ما به اینجا رسیدیم.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان این‌که اگر دشمن ما کاری نداشته باشد، آمریکا و بسیاری از کشور‌ها را در خیلی از چیز‌ها رد می‌کنیم، تأکید کرد: با هوش و توانمندی که ایرانیان دارند و از خودمان نشان دادیم، اگر دخالت کشور‌های خبیث نبود و نباشد، بسیار راحت می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. مشکلات مال ما نیست، مشکلات مال آنهایی است که نمی‌خواهند ایران اسلامی قدرتمند بر فراز باشد.

غضنفرآبادی درباره این‌که در کشور‌های مختلف نحوه اعتراض مسالمت‌آمیز از کودکی آموزش داده می‌شود، چرا در مدارس ما این مسئله آموزش داده نمی‌شود، فرمانده نیروی انتظامی هم عنوان کرد که تعدادی از بازداشتی‌ها دانش‌آموزان و زیر سنی قانونی هستند، اظهار داشت: نگرانی ما هم همین است. آموزش و پرورش کجاست؟ نهاد‌ها کجا هستند؟ سایر مسئولان که در این موضوع باید کمک کنند کجا هستند؟ فضای مجازی را چه کسی باید کنترل کند؟ هم خانواده‌ها، هم مدارس، هم فضای مجازی، الان همه مقصریم.

وی خاطرنشان کرد: برای هیجاناتی که ایجاد می‌شود، دشمن برنامه‌ریزی کرده است؛ سال‌های سال است که با بازی‌هایی که خشن و تحریک‌کننده هستند برای بچه‌ها برنامه‌ریزی کرده‌اند؛ کار کارشناسی و روان‌شناسی انجام دادند تا به صورت پیچیده افکار و احساس یک جوان را به دست بگیرند، همه ما در این موضوع مقصر هستیم.

این عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره این‌که با دانش‌آموزان بازداشتی و زیر سن‌قانونی که تحت تأثیر هیجانات قرار گرفته‌اند، چگونه باید برخورد شود که مجدداً به زندگی بازگردند، گفت: قانون وجود دارد دیگر و این موضوعی که شما در ذهنتان هست، در ذهن دیگران هم وجود دارد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
پرطرفدارترین ها