تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
جهانبخش از انتخاب لیگ بلژیک گفت

کاپیتان تیم‌ملی در رویای جام‌جهانی

علیرضا جهانبخش، کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران درباره رفتنش به لیگ بلژیک گفت: انتقالم به دِندر را به‌عنوان یک معامله «برد-برد» می‌بینم. من می‌توانم با تجربه‌ام به دندر کمک کنم و در عین حال خودم هم می‌توانم برای جام جهانی آماده شوم.

کد خبر: ۱۹۲۰۹۹
۱۳:۰۱ - ۰۸ آذر ۱۴۰۴

کاپیتان تیم‌ملی در رویای جام‌جهانی

دیدارنیوز: کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان درباره رفتنش به لیگ بلژیک و انتخاب تیم دِندر به اظهارنظر پرداخت.

علیرضا جهانبخش که اخیراً با امضای قراردادی که تا پایان فصل جاری اعتبار دارد به‌عنوان بازیکن آزاد به تیم دِندر در لیگ حرفه‌ای بلژیک پیوست، در گفت‌و‌گو با روزنامه «هت نیوزبلاد» بلژیک، با اشاره به اینکه هدف اصلی‌اش همراهی تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ است، گفت: با توجه به اینکه جام جهانی در پیش است، می‌بایست تیمی جدید پیدا می‌کردم و در همین راستا با باشگاه دِندر آشنا شدم. با خانواده‌ام، مدیر برنامه‌هایم و هایک میلکون (سرمربی دندر) صحبت و احساس کردم دِندر انتخاب درستی است.

کاپیتان تیم ملی کشورمان که در حال حاضر تیم باشگاهی‌اش در قعر جدول رده‌بندی لیگ حرفه‌ای بلژیک است و کاندیدای اصلی سقوط به لیگ دسته اول به شمار می‌رود، درباره اینکه آیا احتمال بازی در لیگ دسته اول او را آزار نمی‌دهد، گفت: من از مبارزه برای رهایی از سقوط به دسته پایین‌تر نمی‌ترسم. در اولین فصل حضورم در هلند، NEC نایمخن هم شرایط مشابهی داشت. ما در آن زمان نتوانستیم جلوی سقوط تیم را بگیریم، اما سال بعد به دسته بالاتر (اردویژه هلند) صعود کردیم.

جهانبخش ۳۲ ساله که در دو بازی اخیر برای دندر به میدان رفته و به این تیم برای کسب یک تساوی و یک برد کمک کرده، در بخش پایانی صحبت‌هایش خاطر نشان کرد: انتقالم به دِندر را به‌عنوان یک معامله «برد-برد» می‌بینم. من می‌توانم با تجربه‌ام به دندر کمک کنم و در عین حال خودم هم می‌توانم برای جام جهانی آماده شوم.

علیرضا جهانبخش در فصل ۱۸-۲۰۱۷ عنوان بهترین گلزن لیگ اردویژه هلند (با ۲۱ گل زده) را با تیم AZ آلکمار از آن خود کرد. او در سه فصل حضورش در فاینورد هم در ۱۰۶ بازی، آمار ۱۷ گل زده و ۱۶ پاس گل را از خود بر جا گذاشت و با این تیم در فصل ۲۳-۲۰۲۲، قهرمانی در اردویژه و در فصل ۲۴-۲۰۲۳ قهرمانی در جام حذفی هلند را تجربه کرد.

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان که ۹۶ بازی ملی و ۱۷ گل زده در کارنامه حرفه‌ای‌اش دیده می‌شود، فصل گذشته هم در ۲۰ بازی برای هیرنفین به میدان رفت و آمار سه گل زده و سه پاس گل را به ثبت رساند.

دندر که در حال حاضر با هشت امتیاز در قعر جدول رده‌بندی لیگ حرفه‌ای بلژیک قرار دارد، از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (شنبه - به وقت تهران) در دیداری خانگی در چارچوب هفته هفدهم این رقابت‌ها به مصاف وسترلو می‌رود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر