تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
سردار رضا رستگار از نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی گفت

هشدار افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع

رضا رستگار، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با هشدار درباره نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی، خواستار افزایش هوشیاری مردم و پرهیز از روشن کردن آتش در مناطق تحت حفاظت شد.

کد خبر: ۱۹۱۹۹۷
۱۶:۳۱ - ۰۵ آذر ۱۴۰۴

هشدار افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع

دیدارنیوز: با افزایش دوباره آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها و مراتع کشور، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با هشدار درباره نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی، خواستار افزایش هوشیاری مردم و پرهیز از روشن کردن آتش در مناطق تحت حفاظت شد.

سردار رضا رستگار با اشاره به افزایش آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های کشور در روز‌های اخیر گفت: طی سال‌های گذشته با صدور هشدار‌های مکرر و همکاری دستگاه‌ها و فعالان محیط زیست، میزان آتش‌سوزی‌ها کاهش یافته بود، اما متأسفانه در روز‌های اخیر شاهد وقوع چندین مورد آتش‌سوزی بوده‌ایم که تهدیدی جدی برای اکوسیستم‌ها و حیات‌وحش محسوب می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد آتش‌سوزی‌ها ناشی از عوامل انسانی است، افزود: کاهش بارندگی، خشک شدن پوشش گیاهی و وزش باد شدید، احتمال بروز و گسترش آتش را افزایش داده است. بی‌توجهی به خاموش کردن کامل آتش پس از استفاده، از مهم‌ترین دلایل وقوع این حوادث است.

وی تأکید کرد: رهاسازی زباله به‌ویژه مواد پلاستیکی و قطعات شیشه‌ای در طبیعت بسیار خطرناک است چراکه این مواد می‌توانند زیر نور خورشید مانند ذره‌بین عمل کنند و موجب شروع آتش شوند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نقش مهم مردم در پیشگیری از حوادث خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست وظیفه‌ای همگانی است. طبیعت بکر ایران، به‌خصوص مناطق تحت مدیریت سازمان، میراثی ارزشمند برای نسل‌های آینده است که ممکن است با کوچک‌ترین بی‌توجهی از بین برود.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، رستگار در پایان با قدردانی از مشارکت نیرو‌های مردمی و دستگاه‌های امدادی در مهار آتش‌سوزی‌های اخیر، از شهروندان خواست در این ایام از روشن کردن آتش در مناطق چهارگانه تحت حفاظت به‌طور کامل خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه دود یا حریق، خونسردی خود را حفظ کنند و به‌سرعت با شماره‌های ۱۲۵، ۱۵۴۰ یا ۱۵۰۴ تماس بگیرند و موقعیت دقیق محل را گزارش دهند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر