تیتر امروز

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ
دیدار بررسی می‌کند

اقتصاد، جامعه و مرگ، سه حلقه گمشده در جنگ

موضوعی که در میان بروز پدیده جنگ کمتر به آن توجه می‌شود، تاثیرات اجتماعی آن است، از این رو از چند قرن پیش جامعه شناسان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته و نظرات متفاوتی را بیان کرده اند که در این...
حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند
انتقام پس از حمله تروریستی به کنسولگری

حمله ایران به اسرائیل/ ایران قواعد جدیدی را تحمیل کرد/ سوناک و نتانیاهو امشب صحبت می‌کنند

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)
مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه

گفتمان نظام سلطه جهانی؛ پاسخ بیژن عبدالکریمی به محمدحسن علایی (قسمت چهارم و پایانی)

در ادامه مناظره متنی محمدحسن علایی، جامعه‌شناس با بیژن عبدالکریمی، استاد دانشگاه درباره «گفتمان نظام سلطه جهانی» که سه قسمت قبلی را در دیدارنیوز خواندید، در قسمت چهارم و پایانی می‌توانید پاسخ...

ضرورت توجه ویژه به نیازهای ۵۰۰ هزار زن شاغل در آموزش وپرورش

News Image Lead

مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: به نیازهای ۵۰۰ هزار زن شاغل و ۷ میلیون دانش آموز در آموزش وپرورش باید به طور ویژه توجه شود.

کد خبر: ۱۹۱۸۸
۰۹:۴۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷
دیدارنیوز - فرحناز مینایی پور در گردهمایی مشاوران و کارشناسان  امور زنان آموزش و پرورش کشور با اشاره به فعالیت ۵۰۰هزار همکار فرهنگی زن در آموزش و پرورش اظهار کرد: دولت در کل کشور ۴میلیون کارمند دارد که یک میلیون از آنان خانم و ۵۰۰هزار نفر در آموزش و پرورش هستند و وجود ۷میلیون دانش آموز دختر ضرورت وجود رسیدگی ویژه به زنان و دختران را در آموزش وپرورش نشان می دهد.

وی افزود: هرساله یک گردهمایی سالانه داریم زیرا این افراد نقش مهمی در اجرای طرح ها دارند و امسال این گردهمایی به میزبانی شهرستان های استان تهران برگزار می شود.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: ۹۲۰هزار پرسنل در آموزش و پرورش داریم که از این تعداد ۵۰۰هزار خانم و ۴۲۰هزار آقا هستند و جمعیت خانم ها زیادتر است.

وی  بر لزوم وجود دفتر زنان تاکید و خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم فاصله بین زنان و مردان را پر کنیم. اکنون پوشش تحصیلی دختران به ۹۸درصد رسیده است که حضور دفتر زنان در این حوزه زیاد احساس می شود. همچنین رشد مدیریتی زنان در آموزش و پرورش نشان از لزوم دفتر زنان در آموزش و پرورش است.

مینایی پور به تاریخچه دفتر امور زنان که به بعد از انقلاب می رسد اشاره کرد و افزود: در چارت سازمانی، این دفتر زیر نظر وزیر آموزش و پرورش بوده است که بعد از جابجایی در زمان وزارت حاجی بابایی زیر نظر سازمان مشارکت های مردمی رفت اما تلاش های ما باعث شد با حمایت وزیر فعالیت های این دفتر را با قدرت پیش ببریم.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امیدواریم این دفتر با قدرت بیشتر ادامه فعالیت دهد. اکنون این دغدغه در استان ها وجود دارد که مشاور امور زنان هم تراز با رییس اداره باشد و در ۷۳۶منطقه آموزشی مشاور امور زنان داشته باشیم.

وی با اشاره به ماموریت دفتر امور زنان، اظهار کرد: توانمندسازی زنان و دختران، برقراری عدالت جنسیتی، برنامه ریزی مبتنی بر حساسیت به جنسیت، توجه به امور زنان سرپرست خانوار و افزایش پوشش تحصیلی دختران از ماموریت های اصلی دفتر زنان است.

مینایی پور ادامه داد: در حوزه دختران و زنان فعالیت های زیادی داشته ایم و در بحث دختران، آموزش حقوق دختران و حقوق شهروندی را شروع کردیم که کتابی نیز برای آن تالیف شده است. اجرای طرح بهبود وضع آموزشی و بهداشتی دانش آموزان مناطق محروم و اجرای طرح مهارت گفت و گو و سواد زندگی از طرح هایی است که در حوزه دختران اجرا شده است.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش به طرح های در دست اجرا اشاره کرد و گفت: سرودی ویژه دختران آماده کردیم که در روز زن رونمایی می شود و آموزش سواد زندگی، آموزش موضوعات مدنی با رویکرد کاهش آسیب های اجتماعی و برگزاری سلسله نشست های مختلف از طرح های موثر این دفتر است.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، مینایی پور اضافه کرد: توانمندسازی زنان، برگزاری دوره هم افزایی مدیران زن، برگزاری دوره های مهارت های گفت و گو، سلسله نشست های علمی، و اختصاص ۳ساعت از هفته در وقت اداری برای ورزش زنان ، طرح غربالگری زنان، ایجاد بانک مدیران زن و تهیه کتاب مدیران زن در ۴۰سال گذشته از فعالیت های حوزه زنان است.

وی در پایان گفت: امیدواریم حوزه زنان پرقدرت تر از گذشته به فعالیت های خود ادامه دهد تا در این حوزه اثرگذار باشد و قدم های خوبی در این حوزه بردارد.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی