تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
وزیر ارشاد در لرستان بیان کرد

هنرهای نمایشی؛ روایت‌گر هویت تاریخی ایران

عباس صالحی، وزیر ارشاد در سفر به بروجرد گفت: هنر‌های نمایشی تجلی اصیل تاریخ و تمدن ایرانی هستند و ایران جان‌مایه‌ای در هنر دارد که می‌تواند روایت‌گر عمق و هویت تاریخی این سرزمین باشد.

کد خبر: ۱۹۱۶۶۱
۱۷:۲۳ - ۲۹ آبان ۱۴۰۴

هنرهای نمایشی؛ روایت‌گر هویت تاریخی ایران

دیدارنیوز _ استان لرستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر‌های نمایشی تجلی اصیل تاریخ و تمدن ایرانی هستند و ایران عزیز با پیشینه ده‌ها هزار سال زیست و تمدن، جان‌مایه‌ای در هنر دارد که می‌تواند روایتگر عمق و هویت تاریخی این سرزمین باشد.

سید عباس صالحی روز پنجشنبه در سفر به بروجرد و در آیین اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان که با میزبانی شهرستان بروجرد برگزار شد با قدردانی از هنرمندان و فعالان فرهنگی استان اظهار کرد: هنر‌های نمایشی تجلی اصیل تاریخ و تمدن ایرانی است.

وی با اشاره به ظرفیت تاریخی و فرهنگی ایران افزود: ایران عزیز با پیشینه ده‌ها هزار سال زیست و تمدن، جان‌مایه‌ای در هنر‌های مختلف دارد که می‌تواند روایتگر عمق و هویت تاریخی این سرزمین باشد.

صالحی به دلایل حضورش در این رویداد اشاره کرد و یادآور شد: نکوداشت استاد فرشید صمدی‌پور فقط بزرگداشت یک شخصیت هنری نیست، بلکه پاسداشت نماد هنرمند مردمی است؛ هنرمندانی که از دل مردم برمی‌خیزند، با مردم زندگی می‌کنند و ارتباط خود را با جامعه حفظ کرده‌اند.

وی اضافه کرد: استاد صمدی‌پور از چهره‌های برجسته تئاتر لرستان است که از ریشه‌های فرهنگی استان برخاسته و در مسیر حرفه‌ای خود، همواره به مردم و روح مردمی هنر وفادار مانده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: چنین هنرمندانی خط پیوند میان صحنه، زورخانه، مسجد و زندگی مردمان را زنده نگه می‌دارند و هنرشان جدایی از جامعه ندارد.

صالحی همچنین از تلاش دبیرخانه جشنواره و مجموعه همکاران فرهنگی لرستان قدردانی کرد و افزود: برگزاری این آیین نتیجه همراهی و همدلی مسئولان استانی، نمایندگان مردم، شورای شهر، شهرداری و جامعه هنرمندان است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت هنر‌های نمایشی در استان لرستان اظهار کرد: این منطقه با سابقه زیست بیش از ۶۰ هزار سال، بستر شکل‌گیری اسطوره‌ها، متل‌ها و روایت‌هایی است که می‌توانند مایه الهام نسل‌های جدید هنرمندان باشند.

وی افزود: توجه به میراث فرهنگی و هنری لرستان باید هم‌زمان با حمایت از استعداد‌های جوان ادامه یابد تا هنر‌های نمایشی این استان بیش از پیش در مسیر رشد و معرفی هوی فرهنگی ایران گام بردارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه به لرستان سفر کرد، حضور در اختتامیه سی و هفتمین دوره جشنواره تئاتر لرستان به میزبانی بروجرد، دیدار با خانواده شهدا و شرکت در آئین اختتامیه دهمین دوره کتاب سال لرستان در خرم آباد بخشی از برنامه‌های سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به لرستان است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان