
گردانهای قسام اعلام کرد که تمامی ۲۰ اسیر زنده اسرائیلی را در چارچوب توافق تبادل اسرا با رژیم اسرائیل آزاد کرده است.
دیدارنیوز: پس از اینکه صبح امروز-دوشنبه- ارتش اسرائیل هفت تن از زندانیان زنده این رژیم را از گردانهای القسام تحویل گرفت، رسانههای عبری از تحویل سری دوم زندانیان اسرائیلی به صلیب سرخ خبر دادند.
سازمان پخش رسمی رژیم اسرائیل گزارش داد که نیروهای صلیب سرخ در دومین نقطه ملاقات در خان یونس در جنوب نوار غزه دومین گروه از زندانیان اسرائیلی را به عنوان بخشی از توافق «طوفان آزادی» تحویل گرفتند.
رادیو ارتش اشغالگر نیز گزارش داد: حماس دیگر هیچ گروگان زندهای را در اختیار ندارد.
گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس پیشتر از تحویل ۱۳ اسیر اسرائیلی در جنوب نوار غزه به عنوان بخشی از مرحله دوم توافقنامه تبادل اسرا خبر داده بود.
ارتش اشغالگر پیش از این امروز اعلام کرده بود که نیروهایش و اعضای سرویس امنیت عمومی (شین بت) هفت زندانی اسرائیلی را که توسط گردانهای عزالدین القسام آزاد شده و به صلیب سرخ تحویل داده شده بودند، تحویل گرفت.