تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
دوستعلی می‌گوید یک کارمند و کارگر برای تامین امور معیشتی خود تا چه میزان باید متحمل افزایش قیمت کالا‌های گوناگون شود؟

نماینده مجلس: کالا‌های ضروری مردم هر روز گران‌تر می‌شوند

مجید دوستعلی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به شرایط سخت معیشتی مردم ایران گفت: مردم امروز با مشکلات جدی در تأمین نیاز‌های اولیه خود دست و پنجه نرم می‌کنند. اجناس و کالا‌های ضروری مردم هر روز گران‌تر می‌شوند و همین امر فشار سنگینی بر خانواده‌ها وارد کرده است.

کد خبر: ۱۹۰۳۴۴
۱۶:۵۵ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۴

نماینده مجلس: کالا‌های ضروری مردم هر روز گران‌تر می‌شوند

دیدارنیوز: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی معتقد است؛ اصل و اساس طرح کالابرگ الکترونیکی این است که مردم بتوانند در تأمین کالا‌های اساسی مورد نیاز زندگی خود، با مدیریت بهتر و ثبات قیمتی در طول سال مواجه شوند.

مجید دوستعلی در گفت‌و‌گو با رسانه خانه ملت، با اشاره به ضرورت اجرای طرح کالابرگ الکترونیک با ثابت نگاه داشتن قیمت کالا برای مصرف‌کننده در طول سال، گفت: اصل طرح کالابرگ این است که مردم بتوانند در تأمین کالا‌های اساسی مورد نیاز زندگی خود، با مدیریت بهتر و ثبات قیمتی در طول سال مواجه شوند.

نماینده مردم «کرمان و راور» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایط معیشتی مردم در وضعیت کنونی بسیار دشوار است، افزود: واقعیت این است که مردم امروز با مشکلات جدی در تأمین نیاز‌های اولیه خود دست و پنجه نرم می‌کنند. اجناس و کالا‌های ضروری مردم هر روز گران‌تر می‌شوند و همین امر فشار سنگینی بر خانواده‌ها وارد کرده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه قیمت کالا‌ها در حالی افزایش پیدا کرده که حقوق افراد ثابت است و تنها در سال جاری ۲۰ درصد افزایش داشته، بیان کرد: در این شرایط یک کارمند و کارگر برای تامین امور معیشتی خود تا چه میزان باید متحمل افزایش قیمت کالا‌های گوناگون شود؟

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به با اشاره سخنان اخیر رئیس مجلس، درباره اینکه اجرای فعلی کالابرگ که تنها بر پایه اعتبار ریالی ثابت استوار است، با افزایش قیمت‌ها کارایی خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند نیاز واقعی مردم را برطرف کند، گفت:آقای قالیباف نکات اصلی در این بخش را مطرح کردند و این نکته، حائز اهیمت است. در حقیقت رئیس مجلس صدای مردم و نمایندگان را در این بخش به دولت منتقل کردند و تأکید داشتند که حل این مسئله یک ضرورت فوری برای کشور است، چراکه ادامه روند فعلی می‌تواند به بحران معیشتی در جامعه دامن بزند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: اجرای صحیح کالابرگ دست‌کم می‌تواند در حوزه کالا‌های اصلی و پرمصرف، قیمت را برای مصرف‌کننده ثابت نگه دارد و از فشار تورمی بر مردم بکاهد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین بر لزوم مقابله با سوءاستفاده‌ها و سودجویی‌های موجود در بازار تأکید کرد و گفت: برخورد با گران‌فروشان و کسانی که از شرایط آشفته اقتصادی سوءاستفاده می‌کنند باید در کنار اجرای کالابرگ در دستور کار دولت قرار گیرد. در عین حال، دسترسی آسان مردم به کالابرگ و کالا‌های اساسی باید برای دولت یک اولویت باشد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر