تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
آقای رئیس مجلس، مردم تا کی باید منتظر باشند؟ با کالابرگ مشکلات حل می‌شود؟ گوشت میلیونی شد، مرغ چند؟ منزوی شدن و جنگ با دنیا راه درست است؟

صحبت‌های تکراری درباره گرانی و فشار به مردم؛ راه‌حل چیست؟

برخی از مسوولان کشور از جمله قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در سال‌های اخیر بارها از گرانی شدید کالاها و فشار به مردم و کوچک‌تر شدن سفره‌ها گفته‌اند. راه‌حل‌تان برای عبور از این بحران‌های اقتصادی و بهبود وضعیت مردم چیست؟ حرف زدن و گفتن از گرانی و بدبختی که کاری ندارد.

کد خبر: ۱۸۹۶۲۶
۰۹:۱۶ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴

صحبت‌های تکراری درباره گرانی و فشار به مردم؛ راه‌حل چیست؟

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش چشمگیر قیمت کالا‌های اساسی فشار زیادی به خانواده‌ها وارد کرده است، گفت: حل این معضل منوط به اجرای طرح کالابرگ الکترونیک به شیوه‌ای است که قیمت کالا برای مصرف کننده در طول سال ثابت می‌ماند.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام ۱۷ شهریور و کشتار جمعی از مردم به دست ستم شاه پهلوی، گفت: امروز شاهد افزایش چشمگیر قیمت کالا‌های اساسی هستیم که فشار سنگینی بر معیشت خانوار‌های ایرانی وارد کرده است.

وی افزود: افزایش قیمت کالا‌های اساسی به ویژه قیمت مرغ که به عنوان یکی از اقلام اصلی سبد غذایی مردم در ماه‌های اخیر به طور بی‌رویه بالا رفته، نشان دهنده ناکارآمدی سیاست‌های فعلی در کنترل تورم و تامین نیاز‌های ضروری است؛ این افزایش نه تنها سفره مردم را کوچکتر کرده که امنیت غذایی اقشار کم درآمد را به خطر انداخته و نیازمند اقدام فوری برای مهار آن هستیم.

رئیس مجلس بیان کرد: حل این معضل، راه حل روی زمین دارد و مورد تاکید رئیس جمهور نیز است و آن هم اجرای طرح کالا برگ الکترونیک به شیوه‌ای است که قیمت کالا برای مصرف کننده در طول سال ثابت می‌ماند. این شیوه برای تامین حداقل کالری مورد نیاز روزانه هر فرد تمرکز دارد و با اختصاص مقدار دقیق کالا‌های اساسی مانند مرغ، گوشت و لبنیات و با قیمت ثابت و تضمینی از کم ارزش شدن حمایت‌ها در برابر تورم جلوگیری می‌کند.

وی افزود: شیوه اجرای فعلی و گذشته که تنها بر پایه اعتبار ریالی ثابت استوار است، با افزایش قیمت‌ها، کارایی خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند نیاز واقعی مردم را برطرف کند. از دولت می‌خواهیم پیرو تاکیدات رئیس جمهور هرچه زودتر مقدمات اجرای این طرح را فراهم کند که باعث آرامش معیشتی برای مردم می‌شود.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مسیح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
0
0
کار از صحبت کردن گذشته.فقط کار حضرات شده گفتار درمانی
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور