تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد خبر داد

حکم قصاص قاتل متخصص قلب یاسوجی؛ اعدام در ملاعام

وحید موسویان، دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد اعلام کرد که حکم قصاص نفس قاتل مرحوم دکتر داودی در دیوان عالی کشور، تائید شده و این حکم در ملاعام اجرا خواهد شد.

کد خبر: ۱۹۰۱۸۱
۱۰:۰۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

حکم قصاص قاتل متخصص قلب یاسوجی؛ اعدام در ملاعام

دیدارنیوز: دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: حکم قصاص نفس قاتل مرحوم دکتر داودی در دیوان عالی کشور، تائید شد این حکم در ملاء عام اجرا خواهد شد.

سید وحید موسویان دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد اظهار داشت: حکم قصاص نفس قاتل مرحوم دکتر داودی در دیوان عالی کشور، تائید شد این حکم در ملاء عام اجرا خواهد شد و به محض وصول پرونده به اجرای احکام کیفری و درخواست اولیای دم، حکم صادره اجرا خواهد شد.

مطلب مرتبط:

اعدام در ملاعام؛ پیامد‌های منفی روانی بر جامعه و شهروندان

اعدام در ملاعام و تصویری «خشونت‌طلب» از ایران

وی در ادامه به جزئیات قتل دکتر داوودی اشاره و اظهار کرد: دکتر مسعود داوودی در شامگاه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در شهر یاسوج و در مسیر بازگشت به منزل، با استفاده از سلاح گرم به قتل رسید.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع قتل، بازپرس ویژه‌ای تعیین و تیم بررسی صحنه فوت در محل حاضر شد. تحقیقات مقدماتی با سرعت و دقت انجام گرفت و متهم پس از ۱۴ ساعت دستگیر شد.

دادستان مرکز استان در مورد مجازات قاتل و مراحل قضایی صدور حکم قصاص گفت: با تکمیل شدن پرونده، دادگاه کیفری یک استان، قاتل را به دلیل ارتکاب قتل عمد به قصاص نفس محکوم کرد. این حکم در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ صادر شد.

موسویان بیان کرد: متهم ادعا کرد که در زمان ارتکاب جرم فاقد سلامت روانی بوده، اما بر اساس نظریات متعدد پزشکی قانونی، این ادعا رد شد و قاتل از نظر روانی سالم تشخیص داده شد. در پرونده قتل دکتر داوودی، با توجه به عمدی بودن قتل، مجازات قصاص نفس برای قاتل در نظر گرفته شده است.

دادستان مرکز استان در پایان عنوان کرد: دستگاه قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد با پیگیری سریع و دقیق این پرونده، نشان داد که امنیت عمومی و اجرای عدالت را در اولویت قرار می‌دهد. امید است که با همکاری تمام نهاد‌های اجتماعی، شاهد کاهش چنین جرائمی در آینده باشیم.

موسویان افزود: قضاوت‌های زودهنگام و برداشت‌های غیرواقعی از وقایع، می‌تواند به ایجاد تنش‌های اجتماعی بینجامد. بنابراین، لازم است خانواده‌ها و مسئولان آموزشی، دولتی، اجتماعی و فرهنگی به نهادینه کردن فرهنگ صبر، تحمل، و تحقیق قبل از قضاوت و اقدام قانونی توجه جدی داشته باشند.

گفتنی است دکتر مسعود داوودی، متخصص قلب و عروق دوشنبه شب- ۲۱ آبان ماه در شهر یاسوج و در مقابل خانه خود با چند ضربه چاقو و شلیک گلوله به قتل رسید. متهم بعد از وقوع قتل، اقدام به انتشار خبر قتل در فضای مجازی کرد.

پس از دستگیری متهم، با رعایت تمام موازین قانونی، اخذ نظریه پزشکی قانونی و کارشناس اسلحه و مهمات، کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه کیفری یک استان ارسال شد و در نهایت بعد از رسیدگی به پرونده به حضور وکیل متهم، حکم قصاص قاتل صادر شد.

برچسب ها: قاتل یاسوج اعدام
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها