تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
در نشستی با کارشناسان اقتصادی مطرح شد

پزشکیان: حفظ جمهوری اسلامی در گرو حل مشکلات است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با بیان اینکه برخی گلایه می‌کنند چرا بنده مرتب مشکلات را بیان می‌کنم، گفت: آیا اینکه در گذشته این مشکلات کتمان شد، کمکی به حل آنها کرد؟ حفظ جمهوری اسلامی در گرو حل مشکلات است، لذا نباید مرعوب جوسازی‌ها شویم.

کد خبر: ۱۹۰۱۶۲
۱۵:۱۸ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۴

پزشکیان: حفظ جمهوری اسلامی در گرو حل مشکلات است

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی گلایه می‌کنند چرا بنده مرتب مشکلات را بیان می‌کنم، گفت: آیا اینکه در گذشته این مشکلات کتمان شد، کمکی به حل آنها کرد؟ با اطمینان به اینکه همه این مشکلات راه‌حل دارند آنها را بیان می‌کنم تا برای رفع آنها آگاهی و اراده ایجاد شود؛ حفظ جمهوری اسلامی در گرو حل مشکلات است، لذا نباید مرعوب جوسازی‌ها شویم.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴، در نشستی ۳ ساعته با جمعی از فرهیختگان علمی و اقتصادی، به بررسی راهکار‌های آنان برای حل مشکلات اصلی اقتصادی کشور از جمله کسری بودجه، تورم، ناترازی‌ها و اصلاحات ساختاری پرداختند.

رئیس جمهور با بیان اینکه به تایید همه کارشناسان اقتصادی، تورم و کسری بودجه مهمترین مشکل اقتصاد کشور و مدیریت آنها گام اول دولت در مسیر اصلاحات اقتصادی است، اظهار داشت: دولت مصمم به رفع ریشه‌ای این مشکلات است و نشست اخیر دولت و مجلس نیز بر بررسی همین مسئله متمرکز بود. در وهله نخست به دنبال این هستیم، این اصلاحات در آن بخش‌هایی که در حیطه اختیار، مسئولیت و مدیریت خود ماست، انجام شود.

پزشکیان یکی دیگر از دلایل برگزاری این نشست را تبادل نظر با کارشناسان اقتصادی بر سر اولویت‌سنجی اصلاح بخش‌های مختلف و کیفیت و چگونگی این اصلاحات عنوان کرد و افزود: عموم بنگاه‌های اقتصادی زیر نظر دولت زیان‌ده هستند. انتظار ما از شما این است که درباره چگونگی اصلاح عملکرد، واگذاری یا حداقل واگذاری مدیریت این بنگاه‌ها به ما راهکار ارائه دهید. محور تلاش دولت ارتقای بهره‌وری در تمام زمینه‌ها است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یکی از راهکار‌های جدی اصلاحات اقتصادی، اصلاح هدفمند شیوه‌های توزیع یارانه با هدف بهره‌مندی حداکثری مصرف کننده نهایی از آن است، تصریح کرد: توزیع یارانه‌ها به شکل فعلی صرفا باعث هدر رفت منابع ارزشمند و محدود کشور می‌شود؛ البته دولت قطعا هر تصمیم و برنامه‌ای را با لحاظ جمیع جهات و آثار و تبعات احتمالی آن در عرصه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی و تمهید اقدامات مکمل اجرا خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: برخی گلایه می‌کنند که چرا بنده این مسائل را مرتب تکرار می‌کنم، بنده از آنها می‌پرسم که آیا اینکه در گذشته این مشکلات کتمان شد و بیان نشد، کمکی به حل آنها کرد؟ بنده با اطمینان و اعتقاد به اینکه همه این مشکلات راه‌حل دارند و بیش از یک راه‌حل هم دارند، این مشکلات را بیان می‌کنم تا برای رفع آنها آگاهی و اراده ایجاد شود. اساسا حفظ اسلام، انقلاب و جمهوری اسلامی در گرو حل مشکلات است، لذا نباید مرعوب جوسازی‌ها شویم.

پزشکیان با اشاره به رویکرد دولت در جلب مشارکت و کمک دانشگاه‌ها و دانشگاهیان در حل مسائل اظهار داشت: امروز دانشگاه‌های نسل چهارم اساسا بر محور کمک به حل مشکلات و تامین نیاز‌های جامعه فعالیت می‌کنند و ما نیز باید مسائل را به دانشگاه‌ها واگذار کنیم و بر اساس نسخه‌های عملیاتی شما، رفع مشکلات بخش‌های متناسب جمعیتی را به دانشگاه‌ها واگذار خواهیم کرد.

رئیس جمهور با اعلام آمادگی برای برگزاری مستمر و منظم چنین نشست‌هایی، تصریح کرد: برگزاری چنین نشست‌هایی وقتی موثرتر خواهد بود که کارشناسان هر حوزه اعم از مالیاتی، بانکی، ساختاری، خدمات عمومی و ... در کارگروه‌های تخصصی به بحث بنشینند و جمع‌بندی مباحث کارگروه‌ها به دولت ارائه شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تلاش داریم که در تنظیم بودجه سال آینده تا آنجا که ممکن است هزینه‌ها را مدیریت کنیم، گفت: از شما انتظار داریم که بهترین راهکار‌های بهینه کردن هزینه‌ها بدون ایجاد نارضایتی و مشکل را به دولت ارائه دهید. همچنین با توجه به تلاش‌های دولت و بهبود وضعیت روابط با همسایگان و کشور‌های دوست، راهکار‌های بهبود تجارت خارجی را نیز به دولت ارائه کنید. دولت در حال تلاش است تا روابط بین‌الملل کشور را به شکل مستمر بهبود بخشد و در همین راستا به دنبال مذاکره با طرف‌های مختلف برای مدیریت تنش‌ها هستیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر نیز به دنبال این هستیم تا با اجرای طرح‌هایی نظیر محله‌محوری و ارتقای وضعیت خدمات آموزشی و سلامت، سرمایه اجتماعی را تقویت کنیم. دولت همچنین با تفویض اختیار به استان‌ها به دنبال ایجاد بستری برای افزایش مشارکت همه افراد توانمند در عرصه رفع مشکلات و کمک به اداره بهتر امور است؛ اگر این امکان فراهم شود که مردم نسبت به نتیجه تلاش خود احساس مالکیت داشته باشند، انگیزه و عزم آنها برای مشارکت اجتماعی افزایش خواهد یافت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور