تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

بادامچی: استانی‌شدن انتخابات مجلس گامی اساسی در راستای دموکراسی است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: استانی شدن انتخابات یکی از اساسی‌ترین اقدامات در راستای برقراری دموکراسی است و استانی‌شدن انتخابات نمایندگان را از نگاه محلی خارج و بعد وسیع تری به آن ها می دهد.

کد خبر: ۱۹۰۱۳
۰۸:۳۳ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد رضا بادامچی درباره معایب و محاسن استانی شدن انتخابات مجلس بیان کرد: با استانی شدن انتخابات باید احزاب شناخته شده ای شکل بگیرند که بتوانند افراد را شناسایی کنند و آن ها را در بالا و پایین زندگی سیاسی بسنجند تا در نهایت افراد شایسته را برای کاندیدا شدن و ورود به مجلس آماده کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه عده ای مطرح می کنند که هنوز احزاب در کشور فعال نیستند، گفت: قانون اساسی ما انتخابات را به رسمیت می شناسد و به دموکراسی پایبند است باید احزاب نیز در آن جایگاه خود را بدست آورند.

این عضو فراکسیون امید مجلس افزود: بدون حزب، مجلس نمی تواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد و در صحنه سیاست به خوبی نقش ایفا کند.

بادامچی در ادامه درباره ظرفیتی که در این طرح برای شوراهای محلی به منظور رسیدگی به مسائل محلی دیده شده، بیان کرد: در زمانی که موضوع شوراهای محلی پی‌ریزی شد قرار بر این بود که شوراهای محلی نقش سازمان های منطقه ای را ایفا کنند و مشکلات منطقه را آن ها مدیریت کنند و نقش پارلمان داشته باشند.

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان بیان کرد: اما کم کم شوراهای محلی محدود شدند که این به نگرش دموکراسی در کشور باز می گردد. ما اگر مجلس قوی و نگرش دموکراسی در کشور داشتیم این اجازه داده نمی شد تا شوراهای محلی تنها به یک بعد شهرداری ها محدود شوند. هدف از شکل گیری شوراها حل مشکلات محلی به وسیله آن ها بود. از نظر من استانی شدن انتخابات گامی برای گسترش وظایف شوراها در مناطق است. البته این کار سختی است که باید کم کم به این سمت رفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی