تیتر امروز

ونس: با ترامپ بر سر جنگ ایران اختلاف نظر دارم/ انفجار‌های کنترل‌شده در جنوب اصفهان و بهارستان/ حمله به ۲ کشتی در تنگه هرمز و نزدیکی سواحل عربستان
تحریم‌های اقتصادی ایران و درگیری حوثی‌ها با عربستان (روز صد‌ونودودوم آتش‌بس - بروز رسانی می‌شود)

ونس: با ترامپ بر سر جنگ ایران اختلاف نظر دارم/ انفجار‌های کنترل‌شده در جنوب اصفهان و بهارستان/ حمله به ۲ کشتی در تنگه هرمز و نزدیکی سواحل عربستان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آتش‌بس شکننده پس از جنگ چهل روزه، فعلا...
از فرسایش اصلاحات تا ضرورت نجات ایران از فروپاشی
ایران بر سر دوراهی تاریخ؛ پیش از آنکه راه اصلاح بسته و راه خشونت گشوده شود!

از فرسایش اصلاحات تا ضرورت نجات ایران از فروپاشی

علی هاشمی، مدرس دانشگاه در یادداشتی به وضعیت اصلاحات در کشور اشاره کرد و نوشت: ایران به لحظه‌ای از صداقت سیاسی نیاز دارد؛ لحظه‌ای که در آن همه نیروها، پیش از آنکه هزینه‌های بحران غیرقابل‌کنترل...
کار‌های بزرگ را به آدم‌های کوچک سپرده‌ایم/ تلاش مردم برای «زنده‌ماندن» است/ به من گفتند ۴۰، ۵۰ میلیارد بده تا تاییدیه‌ات را بگیریم!/ تراستی‌ها یک مشت دلال هستند
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «تنگنا» با جلال رشیدی کوچی، نماینده پیشین مجلس

کار‌های بزرگ را به آدم‌های کوچک سپرده‌ایم/ تلاش مردم برای «زنده‌ماندن» است/ به من گفتند ۴۰، ۵۰ میلیارد بده تا تاییدیه‌ات را بگیریم!/ تراستی‌ها یک مشت دلال هستند

در دهمین قسمت از فصل جدید برنامه «تنگنا» میزبان جلال رشیدی کوچی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بودیم و درباره مسائل مختلف روز کشور، اقتصاد و سیاست صحبت کردیم.
منبع آگاه خبر داد

مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی خواهد بود

یک منبع سیاسی بلندپایه ایرانی اعلام کرد که سفر معاون مدیرکل آژانس به تهران یک سفر برنامه‌ریزی‌شده است و طبق برنامه، مذاکرات در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۸۳۴۰
۱۶:۲۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴

مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی خواهد بود

دیدارنیوز: یک منبع سیاسی بلندپایه در ایران اعلام کرد که سفر پیش‌روی هیأت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران از قبل برنامه‌ریزی‌شده و یک رویداد خارج از برنامه نیست؛ لذا تصمیم و توافق مشخصی در جریان این سفر حاصل نخواهد شد.

یک منبع سیاسی بلندپایه ایرانی به خبرگزاری ریانووستی گفت که سفر هیأت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران یک سفر برنامه‌ریزی‌شده است و در جریان مذاکرات، تصمیم مشخص و سرنوشت‌سازی اتخاذ نخواهد شد. این منبع تأکید کرد که تهران همچنان به حمایت آژانس از دولت‌هایی که به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده‌اند، انتقاد شدید دارد.

پیش‌تر وزارت امور خارجه ایران اعلام کرده بود که نمایندگان آژانس طی ۲ هفته آینده به ایران سفر خواهند کرد. در چارچوب این سفر، مقامات ایران درباره قالب‌های بعدی همکاری با آژانس گفت‌و‌گو خواهند کرد.

این منبع افزود: «سفر معاون مدیرکل آژانس به تهران یک سفر برنامه‌ریزی‌شده است و تاکنون بیش از ۱۰ بار دیدار‌هایی مشابه چه در تهران و چه در وین برگزار شده است. طبق برنامه سفر، مذاکرات در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد و چند موضوع بررسی می‌شود، اما این سفر اتخاذ هیچ تصمیم مشخصی را در بر ندارد.»

پیش‌تر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس گفته بود که تهران به ریاست آژانس اعلام کرده آماده ازسرگیری مشورت‌های فنی با این نهاد است. او همچنین تأکید کرده بود که آژانس بر بازگشت بازرسان خود به ایران برای ازسرگیری سریع فعالیت‌ها در تأسیسات هسته‌ای کشور اصرار دارد.

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران در ماه گذشته فرمانی را برای اجرای قانونی صادر کرد که همکاری با آژانس را متوقف می‌کند. «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران نیز پیش‌تر گفته بود که با وجود تصمیم ایران برای تعلیق همکاری با آژانس، مسیر‌های همکاری همچنان بسته نشده است.

به گفته مقامات ایرانی، شرط ازسرگیری همکاری‌ها، تضمین امنیت تأسیسات هسته‌ای و دانشمندان هسته‌ای ایران است. این توقف همکاری در پی انتقاد تهران از آژانس و مدیرکل آن به دلیل سکوت در برابر حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای فردو، اصفهان و نطنز انجام شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ مهر
امروز شنبه ۲۵ مهر
امروز شنبه ۲۵ مهر
امروز شنبه ۲۵ مهر