تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
جلسه هیئت دولت

عارف: با گرانفروشی برخورد جدی و قانونی خواهیم داشت

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دستاورد‌ها و عملکرد یک‌ساله دولت به اطلاع مردم رسانده شود، گفت: مبنای نهاد‌های نظارتی بر این است که با تفاهم و از طریق اصناف و نهاد‌هایی که با فروشندگان همکاری می‌کنند، در فضایی صمیمی مسائل را دنبال کنند، اما با گرانفروشی برخورد جدی و قانونی خواهیم داشت که نهاد‌های نظارتی و سازمان تعزیرات نیز با جدیت مقابله با گرانفروشی‌ها را دنبال می‌کنند.

کد خبر: ۱۸۸۱۱۳
۱۷:۰۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

عارف: با گرانفروشی برخورد جدی و قانونی خواهیم داشت

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت اطلاع‌رسانی عملکرد و دستاورد‌های دولت در یکسال گذشته تأکید کرد و با اشاره به برخی تغییر قیمت‌ها گفت: برخی مشکلات و تغییرات قیمت‌ها متوجه داخل کشور نیست و با گرانی‌های بین‌المللی مرتبط بوده است، اما به دلیل اینکه با مردم در میان نگذاشته‌ایم تلقی گرانفروشی شد که باید ستاد تنظیم بازار جدی‌تر مسائل را با مردم مطرح کند.

محمدرضا عارف در جلسه عصر امروز هیئت دولت با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها و بخش‌های درگیر تهیه و توزیع کالا‌های اساسی روند خوب و قابل قبولی را بعد از جنگ ۱۲ روزه داشته‌اند، افزود: به دلایل نامشخص جوسازی‌هایی در بازار قیمت کالا‌های اساسی بوجود آمد و بحث گرانی قیمت‌ها مطرح شد، اما زمانی که این مسائل در دولت پیگیری می‌شود متوجه می‌شویم تنها یک مصداق بوده است.

وی با اشاره به همکاری خوب مردم در طول دوران پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی از روز گذشته با برخی گرانی‌ها به طور جدی برخورد کرده است، تأکید کرد: مبنای نهاد‌های نظارتی بر این است که با تفاهم و از طریق اصناف و نهاد‌هایی که با فروشندگان همکاری می‌کنند، در فضایی صمیمی مسائل را دنبال کنند، اما با گرانفروشی برخورد جدی و قانونی خواهیم داشت که نهاد‌های نظارتی و سازمان تعزیرات نیز با جدیت مقابله با گرانفروشی‌ها را دنبال می‌کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه معیشت مردم راهبرد اصلی دولت در برنامه‌های اقتصادی و از تأکیدات رئیس‌جمهور است، گفت: در هر برنامه اصلاحات ساختاری اقتصادی بحث معیشت مردم مطرح و پیوست معیشتی برای تصمیمات اقتصادی دولت در نظر گرفته شده است که همواره در همین مسیر جلو رفتیم و توفیقات خوبی داشتیم.

وی ادامه داد: برخی مشکلات و تغییرات قیمت‌ها متوجه داخل کشور نیست و با گرانی‌های بین‌المللی مرتبط بوده است، اما به دلیل اینکه با مردم در میان نگذاشته‌ایم تلقی گرانفروشی شد که باید ستاد تنظیم بازار جدی‌تر مسائل را با مردم مطرح کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برخی مباحث چند روز گذشته مبنی بر اینکه ارز کالا‌ها با تأخیر به دست بخش‌های مورد نیاز رسیده است، تصریح کرد: رئیس کل بانک مرکزی برای حل این مشکل همکاری‌های لازم را انجام داده است که باید روند خوب سه ماه اول سال در آینده نیز ادامه یابد.

عارف همچنین با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی و ضرورت بسیج تمامی امکانات از سوی نهاد‌های مسئول برای برگزاری باشکوه این رویداد بزرگ مردمی تأکید کرد: ستاد اربعین و دستگاه‌های مرتبط به ویژه پایانه‌های مرزی با توجه به استقبال خوب برای شرکت در حماسه اربعین نهایت همکاری را با ستاد اربعین داشته باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر اندیشیده شده در حمل و نقل زائرین کربلا دچار مشکل نخواهیم شد تا مراسمی باشکوه و در شأن سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) داشته باشیم.

عارف همچنین به یک سالگی کار دولت چهاردهم اشاره و تصریح کرد: در آستانه اولین سالگرد آغاز به کار دولت وفاق ملی، مردم انتظار دارند که در دو هفته آینده گزارش عملکردی از اقدامات دولت داده شود که با توجه به اینکه به دلیل برخی مسائل گزارش‌هایی ارائه نشد، دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دولتی اقدامات، برنامه‌ها و دستاورد‌های دولت را به مردم اعلام کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: صداوسیما برای اطلاع‌رسانی اقدامات دولت به افکار عمومی اعلام آمادگی کرده است. باید گزارشات مطرح شده در هیئت دولت پس از جمع‌بندی و با سازوکار تعبیه شده توسط شورای اطلاع‌رسانی دولت در اختیار مردم قرار گیرد تا اقدامات صورت گرفته که در مسیر حل مشکلات کشور بوده مانند برنامه‌ریزی برای حل ناترازی‌ها و بحران آب برای مردم مطرح و تبیین شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد