تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
قطار افزایش قیمت‌ها در ایران با سرعت در حال حرکت است!

گرانی در بازار میوه و تره‌بار؛ ۲ کیلو مرغ ۴۱۲ هزار تومان +عکس

موج گرانی‌ها در کشور همچنان با سرعت ادامه دارد و شعارها و وعده‌های مسوولان هیچ تاثیری در قیمت‌ها نداشته و برای نمونه، قیمت مرغ در بازار میوه و تره بار به صورت پلکانی در حال افزایش است و موز و میوه‌ها به راحتی قابل خرید نیست!

کد خبر: ۱۸۸۰۳۲
۱۱:۵۶ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

گرانی در بازار میوه و تره‌بار؛ ۲ کیلو مرغ ۴۱۲ هزار تومان +عکس

دیدارنیوز _ سرویس اقتصادی: در این گزارش، گران شدن برخی از اقلام خوراکی را در یکی از میدان‌های میوه و تره‌بار تهران مشاهده می‌کنید.

در حال حاضر، بازار میوه و تره‌بار کشور با مشکلات قابل توجهی از نظر افزایش قیمت‌ها مواجه است که فشار زیادی بر مصرف‌کنندگان وارد کرده است. این روند افزایش قیمت‌ها که از ابتدای سال جاری آغاز شده، همچنان ادامه دارد و به نظر می‌رسد که در آینده نزدیک نیز کاهش محسوسی در این زمینه نخواهیم داشت.

به گزارش دیدارنیوز، قیمت برخی از اقلام اساسی در یک فروشگاه اینترنتی مربوط به میدان میوه و تره‌بار در شمال غرب تهران به شرح زیر است:

سینه مرغ: قیمت سینه مرغ به ۴۱۲ هزار تومان برای هر کیلو رسیده است. این افزایش قیمت در مقایسه با سال گذشته به شدت محسوس است و بسیاری از خانواده‌ها را با مشکلاتی در تأمین پروتئین مورد نیاز خود مواجه کرده است.

ران مرغ: قیمت ران مرغ نیز با ۳۳۰ هزار تومان در هر کیلو به یکی از گران‌ترین اقلام پروتئینی تبدیل شده است. این افزایش قیمت موجب شده است که مردم به دنبال گزینه‌های ارزان‌تری برای تأمین مواد غذایی خود باشند.

گرانی در بازار میوه و تره‌بار؛ ۲ کیلو مرغ ۴۱۲ هزار تومان +عکس

موز خارجی: قیمت موز خارجی در حال حاضر به ۱۴۴ هزار تومان برای هر کیلو رسیده است. این افزایش قیمت در حالی است که موز یکی از میوه‌های محبوب در میان مردم به شمار می‌رود و برای بسیاری از خانواده‌ها، خرید آن به دلیل گران بودن، دشوار شده است.

خیار: قیمت خیار نیز به ۵۰ هزار تومان برای هر کیلو رسیده؛ این افزایش قیمت، که نسبت به گذشته بسیار بیشتر است، به شدت در قدرت خرید مردم تاثیرگذار بوده و برخی از خانواده‌ها را از خرید این محصول پایه‌ای محروم کرده است.

قیمت فیله مرغ نیز از گرانی‌ها جا نمانده و ۳۱۹ هزار تومان برای هر کیلو است!

این افزایش قیمت‌ها که در تمام بخش‌های بازار میوه و تره‌بار مشاهده می‌شود، نشان‌دهنده چالش‌های اقتصادی و مشکلات در تأمین و توزیع مواد غذایی در سطح کشور است. از سوی دیگر، به نظر می‌رسد که عواملی چون افزایش هزینه‌های تولید، حمل و نقل و نوسانات ارزی در این روند تأثیرگذار بوده‌اند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد