تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:

خالی گذاشتن فضای مجازی برای نیروهای انقلاب حرام است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خالی گذاشتن فضای مجازی را برای نیروهای انقلابی حرام دانست و گفت:ترک عرصه فضای مجازی مانند این است که میدان جنگ حقیقی را رها کنید که ذلت و خواری به دنبال دارد.

کد خبر: ۱۸۸۰۲
۱۰:۳۹ - ۲۷ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حجت الاسلام عباس محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دومین گردهمایی بسیجیان کوی های سازمانی ارتش که صبح امروز (پنج شنبه) در مرکز پشتیبانی شهید فیض الله امانی نیروی زمینی ارتش برگزار شد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت فضای مجازی اظهارداشت: مقام معظم رهبری اهمیت فضای مجازی را به اندازه تمام انقلاب دانستند و فرمودند اگر من امروز رهبر نبودم، مسئولیت فضای مجازی را به عهده می گرفتم، اینها اهمیت فضای مجازی را نشان می دهد.

وی ادامه داد: حضور موثر در فضای مجازی برای همه به دلیل حکم عقلی و تاکید ولی فقیه واجب است. امروز از لحاظ تجهیزات و امکانات نظامی به جایی رسیده ایم که دشمن دیگر توان تهاجم نظامی را به کشور ما ندارد، به همین دلیل شیوه و ابزار خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی ایران تغییر داده اند، پس ما هم باید با قدرت به مقابله با جنگ نرم دشمن در فضای مجازی برویم.

محمد حسنی خالی گذاشتن فضای مجازی را برای نیروهای انقلابی حرام دانست و گفت: ترک عرصه فضای مجازی مانند این است که میدان جنگ حقیقی را رها کنید که ذلت و خواری به دنبال دارد.

وی جنگ فرهنگی در عرصه فضای مجازی را دائمی و همیشگی دانست و تصریح کرد: در فضای مجازی همه مردم به اندازه هم در خطر تهدید دشمن هستند و دشمن به دنبال تغییر باورها فکری و اعتقادی مردم است.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: دشمن در فضای مجازی مشکلات کوچک را بزرگ و موفقیت ها را کوچک جلوه می کند، با شناخت شیوه های دشمن در فضای مجازی و با گسترش سواد رسانه ای باید مقابل هجوم دشمن ایستاد و از تاثیر گذاری بر افکار جوانان جلو گیری کرد.

وی اقدامات انجام شده توسط جوانان انقلابی در فضای مجازی را همانند عملیات فتح المبین در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: باید با انگیزه و اقتدار به دفاع از انقلاب اسلامی و فرهنگ غنی اسلام در فضای مجازی پرداخت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر