تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
این لایحه می‌توانست محدودیت‌های جدی برای آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات ایجاد کند

پس‌گرفتن لایحه فضای مجازی/ موسوی: دولت به فکر اولویت‌های مردم باشد

فرید موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی پس از عقب‌نشینی دولت پزشکیان از لایحه جنجالی محدودیت فضای مجازی، از دولت خواست ظرفیت کشور را صرف اولویت‌های واقعی مردم کند؛ نه طرح‌هایی که به جز آسیب، ثمری ندارند.

کد خبر: ۱۸۷۹۷۰
۱۰:۲۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴

موسوی

دیدارنیوز: نماینده مراغه و عجب‌شیر با اشاره باز پس‌گیری لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی توسط دولت گفت: امیدوارم دولت از این تجربه درس بگیرد و ظرفیت کشور را صرف اولویت‌های واقعی مردم کند؛ نه طرح‌هایی که به جز آسیب، ثمری ندارند.

سید فرید موسوی در گفت‌و‌گو با ایلنا، ضمن اشاره به پس گرفته شدن لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» گفت: خوشحالم لایحه‌ای که می‌توانست محدودیت‌های جدی برای آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات ایجاد کند، در نتیجه‌ی مطالبه‌گری ۱۹ نفر از همکاران ما در مجلس، انتقاد فعالان مدنی و سیاسی و همراهی مردم، از مجلس پس گرفته شد.

این عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس افزود: در این مسیر، چه در خلوت و چه در جلسات غیررسمی، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا دولت صدای واقعی مردم را بشنود و از اتخاذ تصمیماتی که می‌تواند به پیکره سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی ضربه وارد کند، صرف نظر کند. لازم می‌دانم از دولت هم بابت پذیرش این مطالبه عمومی، هرچند با تأخیر، تشکر کنم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: آزادی بیان و دسترسی آزادانه مردم به اطلاعات، از اصول بنیادی جامعه‌ای پویا و سالم است. حرکت به سمت محدود کردن این آزادی‌ها صرفاً موجب کاهش اعتماد عمومی و آسیب به سرمایه اجتماعی خواهد شد.

موسوی افزود: با وجود اظهارنظر معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری مبنی بر تعدیل لایحه با ملاحظه‌های فراوان، بنده و جمعی از همکارانم در مجلس نسبت به رویکرد موجود در لایحه‌ی قبلی ابراز نگرانی کردیم و آن را خطایی راهبردی و متناقض با وعده‌های دولت چهاردهم، شعار‌های مردمی و عدالت‌خواهانه دولت دانستیم.

نماینده مراغه و عجب‌شیر تأکید کرد: امیدوارم دولت از این تجربه درس بگیرد و ظرفیت کشور را صرف اولویت‌های واقعی مردم کند؛ نه طرح‌هایی که به جز آسیب، ثمری ندارند. ایران ما با صدای مردمش، با نقد‌های صادقانه و رسانه‌های مستقلش زیباست.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها