تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
بحران مالی در باشگاه سفیر گفتمان تهران

ورود استقلال به فوتسال؟/ رقم درخواستی باشگاه تهرانی بالاتر از انتظار

مدیران سفیر گفتمان روز گذشته (یکشنبه) با طباطبایی معاون حقوقی باشگاه استقلال جلسه داشتند تا برای واگذاری امتیاز تیم سفیر به استقلال صحبت کنند؛ با این حال رقم درخواستی سفیری‌ها اختلاف زیادی با استقلال دارد.

کد خبر: ۱۸۷۱۲۶
۱۱:۳۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۴

ورود استقلال به فوتسال؟/ رقم درخواستی باشگاه تهرانی بالاتر از انتظار

دیدارنیوز: نماینده باشگاه استقلال با مدیران سفیر گفتمان تهران جلسه داشت تا درباره واگذاری امتیاز تیم فوتسال سفیر به آبی‌ها رایزنی کند.

بحران مالی پیش‌آمده در باشگاه سفیر گفتمان تهران سبب شده است مدیران این باشگاه با سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف برای حمایت مالی از تیم فوتسال این باشگاه برای شرکت در فصل آینده لیگ برتر فوتسال رایزنی کنند.

مدیرعامل سفیر گفتمان پیش‌تر اعلام کرده بود که مذاکراتی با مدیران ورزشی و غیرورزشی استان تهران برای حمایت از نماینده پایتخت در لیگ برتر فوتسال داشته است که تاکنون به نتیجه نرسیده و سفیری‌ها را از حضور در فصل جدید ناامید کرده است. همچنین مدیران شهرداری تهران تاکنون به درخواست کمک سفیر گفتمان پاسخ منفی داده‌اند.

شنیده می‌شود باشگاه جوادالائمه شهرکرد که فصل گذشته در لیگ دسته اول تیمداری کرده بود، بیشتر از سایر گزینه‌ها به خرید امتیاز سفیر گفتمان تمایل نشان داده است و در صورت موافقت اداره کل ورزش و جوانان تهران، امتیاز سفیر به استان چهارمحال و بختیاری واگذار می‌شود.

باشگاهی از مشهد مقدس که نتوانست امتیاز کراپ الوند را خریداری کند، برای خرید امتیاز نماینده تهران اقدام کرده است. مدیران سفیر گفتمان همچنین روز گذشته (یکشنبه) با طباطبایی معاون حقوقی باشگاه استقلال جلسه داشتند تا برای واگذاری امتیاز تیم سفیر به استقلال صحبت کنند؛ با این حال رقم درخواستی سفیری‌ها اختلاف زیادی با استقلال دارد.

ساعده سیما سخنگوی باشگاه استقلال هم پیش‌تر اعلام کرده بود که این باشگاه در لیگ‌های بسکتبال، فوتسال و کشتی شرکت می‌کند. مدیران ورزش استان تهران هم از واگذاری امتیاز سفیر گفتمان به استقلال و باقی ماندن این سهمیه لیگ برتر فوتسال در تهران استقبال می‌کنند.

با توجه به اینکه لیگ برتر فوتسال از روز دوم مرداد آغاز می‌شود، سازمان لیگ فوتسال به باشگاه سفیر گفتمان تأکید کرده است که تکلیف تیم خود را هر چه زودتر روشن کنند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: استقلال فوتسال
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر