تیتر امروز

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جعفرزاده ایمن‌آبادی، فعال سیاسی اصولگرا مطرح کرد

حمله به رئیس‌جمهور ناشی از عقده‌های روانی سیاسی است/ در پدافند هوایی مشکل داریم؛ روسیه نامردی کرد

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، فعال سیاسی اصولگرا با انتقاد از تندروهای داخلی و عاشقان جنگ می‌گوید که حمله به رئیس‌جمهور ناشی از عقده‌های روانی سیاسی است و ضمن اشاره به مشکلات در پدافند هوایی، روسیه را عامل این مساله دانست.

کد خبر: ۱۸۷۱۱۰
۰۹:۳۴ - ۲۳ تير ۱۴۰۴

حمله به رئیس‌جمهور ناشی از عقده‌های روانی سیاسی است/ در پدافند هوایی مشکل داریم؛ روسیه نامردی کرد

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: باید تلاش کنیم که اولاً صدای واحدی از کشور به گوش برسد و ثانیاً از ایجاد تنش و شلوغی پرهیز کنیم. این نوع رفتار‌ها بیشتر ژست سیاسی است و توخالی است.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره لزوم حمایت از دستگاه دیپلماسی در شرایط کنونی گفت: واقعیت این است که سیاست خارجی کشور تحت تصمیم‌گیری نهاد حاکمیت است و نه تنها رئیس‌جمهور. حمله به رئیس‌جمهور بیشتر ناشی از عقده‌های روانی سیاسی است. همچنین، متأسفانه برخی از مسئولانی داریم که جایگاه خود را درک نمی‌کنند.

باید صدای واحدی از کشور به گوش برسد

وی با تاکید برای اینکه باید صدای واحدی از کشور به گوش برسد، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، به عنوان فرمانده کل قوا، با اختیاراتی که اصل ۱۱۰ قانون اساسی به او داده و بر مبنای ولایت مطلقه، با مشورت مشاوران، فرماندهان نظامی و انتظامی و دستگاه‌های دیپلماسی، در نهایت در مورد شرایط کشور تصمیم‌گیری می‌کند و سایرین مجری این تصمیمات هستند.

از ایجاد تنش و شلوغ‌کاری پرهیز کنیم

بسیاری افرادی که می‌گویند جنگ، بعضا یک شب برای انقلاب بیداری نکشیده‌اند

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: بنابراین، ما باید تلاش کنیم که اولاً صدای واحدی از کشور به گوش برسد و ثانیاً از ایجاد تنش و شلوغ‌کاری پرهیز کنیم. این نوع رفتار‌ها بیشتر ژست سیاسی و توخالی است. بسیاری افرادی که می‌گویند جنگ، بعضا یک شب برای انقلاب بیداری نکشیده‌اند، در این ۴۷ الی ۴۸ سال یک چَک برای نظام و انقلاب نخورده‌اند. من نه می‌گویم که جنگ شود و نه می‌گویم که جنگ نشود، اما باید تلاش کنیم که وارد جنگ نشویم. تاریخ ایران نشان می‌دهد که ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم. حتی در جنگ ۱۲ روزه، اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد.

یک مقدار در پدافند هوایی دچار مشکل هستیم که آن هم به خاطر نامردی روسیه است

جعفرزاده ایمن‌آبادی گفت: در حال حاضر ما در مرحله آتش‌بس هستیم و باید گوش به فرمان فرمانده کل قوا باشیم. هر فرد دیگری که در این میان نظری غیر از این داشته باشد، در شرایط کنونی که دشمن ضربه سنگینی خورده، نمی‌تواند مفید باشد. ما در مرحله دوم توانستیم تست موشک‌هایمان را انجام دهیم. اسرائیل اشتباه بزرگی کرد که وارد این جنگ شد چراکه به ما فرصت داد تا در عمل و در میدان جنگ، موشک‌هایمان را محک بزنیم شاید برخی تا پیش از این حقیقتا اطمینان نداشتند که موشک‌هایمان تا این اندازه قدرتمد و آماده هستند. یک مقدار در پدافند هوایی دچار مشکل هستیم که آن هم به خاطر نامردی روسیه است. روسیه ما را جا گذاشت البته خیلی هم دور از ذهن نبود.

وی ادامه داد: همه باید از رئیس دولت حمایت کنیم، هر که می‌خواهد باشد، رئیس دولت به هر حال از رهبری حکم دارد؛ باید از او حمایت کنند تا بتواند دستگاه دیپلماسی را پیش ببرد. اگر کسی بخواهد نظرات خود را به تنهایی بیان کند و ساز خود را بزند، در این مملکت سنگ روی سنگ بند نمی‌شود و لازم است که دستگاه‌های امنیتی و نظارتی با افرادی که غیر از این عمل می‌کنند، برخورد کنند.

چه کسی به شما اجازه داده با اظهارنظر درباره بمب اتم و تعیین جایزه برای سر ترامپ برای کشور هزینه ایجاد کنید؟

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: این رفتار‌ها معنا ندارد که عده‌ای به نظام یک کشور آسیب بزنند و با این حرف‌ها برای کشور هزینه ایجاد کنند. برخی می‌گویند که ما داریم بمب اتم می‌سازیم، در حالی که تصور می‌کنند در حال خدمت به کشور هستند. دیگرانی می‌گویند که می‌خواهند ترامپ را ترور کنند و اگر کسی سر را بیاورد جایزه می‌دهیم، در حالی که باید توجه داشته باشند که این نوع اظهارات چه هزینه‌هایی برای کشور به دنبال دارد. الان وقت دشمن‌افزایی نیست. چه کسی به اینها اجازه داده است که سرخود این موضوعات را مطرح کنند؟ آن هم وقتی رهبر انقلاب چنین حرف‌هایی نمی‌زنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير