تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
همه دنیا از حق غنی‌سازی برخوردار هستند

جعفرزاده: ترامپ عقب‌نشینی می‌کند/ هر مذاکره‌ای خطوط قرمزی دارد

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ادوار مجلس معتقد است که هر مذاکره‌ای یک خطوط قرمزی دارد و ترامپ از موضع خود عقب نشینی خواهد کرد.

کد خبر: ۱۸۴۸۸۸
۱۵:۰۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

جعفرزاده: ترامپ عقب‌نشینی می‌کند/ هر مذاکره‌ای خطوط قرمزی دارد

دیدارنیوز: نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایطی که اکثریت کنگره آمریکا تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها است، ترامپ نیز مجبور است برای مقابله با فشار لابی صهیونیستی بلوف‌های سیاسی را در روند مذاکرات مطرح کند، اما در نهایت مجبور به عقب‌نشینی خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران خواسته غیر منطقی ندارد

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب پیرامون مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، بیان کرد: هر مذاکره‌ای یک خطوط قرمزی دارد. ما باید بررسی کنیم که آیا این خطوط قرمز منطقی است یا خیر. به عنوان مثال ایران مطرح کند که ساخت بمب اتم خط قرمز است. طبیعی است که اینجا دنیا می‌گوید تو قصد داری دنیا را تهدید کنی، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه چنین خواسته غیرمنطقی نداشته است.

همه دنیا از حق غنی‌سازی برخوردار هستند

وی اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران یک حرف منطقی را مطرح می‌کند. ایران خط قرمز منطقی را تعیین کرده است که همه دنیا نیز از این حق برخوردار هستند. ایران می‌گوید غنی سازی در حدی که بتوانم نیاز حوزه درمان، سلامت، صنعت، الکترونیک و انرژی را حل کنم، در خاک کشور باید ادامه پیدا کند. ایران با غنی سازی می‌خواهد به نیاز‌های داخل پاسخ دهد. این حرف معقولی است مردم نیز پشتیبان این نظریه معقول و منطقی هستند.

ترامپ از موضع خود عقب نشینی خواهد کرد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برداشت شخصی بنده این است که ترامپ از موضع خود عقب نشینی خواهد کرد. در شرایطی که اکثریت کنگره تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها است، ترامپ نیز مجبور است که این راه‌ها را طی کند و بعد اعلام کند که نشد. ترامپ به مجوز کنگره نیاز دارد. از نگاه بنده توقف غنی سازی در ایران یک بلوف سیاسی است. ترامپ صرفا یک سنگی پرتاب کرده است. ترامپ از صفر شروع کرده است. از ۱۰ مذاکره را شروع نکرده است. باید به ترامپ حق داد که برای رویارویی با فشار صهیونیست‌ها چنین مطالبی را مطرح کند.

صهیونیست‌ها انتظار دارند ترامپ روی میز مذاکرات هر ۱۰۰ امتیاز را بگیرد

وی در ادامه تاکید کرد: صهیونیست‌ها انتظار دارند که ترامپ در روی میز مذاکرات هر ۱۰۰ امتیاز را از تیم ایرانی بگیرد؛ اما در مقابل ترامپ مجبور می‌شود که به آنان بگوید که من راه را رفتم، اما نشد. به جای ۱۰۰ امتیاز ۱۰ امتیاز گرفتم. پیش بینی بنده این است که مذاکرات به نتیجه خواهد رسید. بیشتر فشار‌هایی که در فضای رسانه‌ای از سوی مقامات آمریکایی مطرح می‌شود، جنبه تبلیغاتی در برابر فشار صهیونیست‌ها دارد.

جعفرزاده ایمن آبادی افزود: از نگاه بنده امروز جمهوری اسلامی ایران و دولت چهاردهم در چارچوب اصول منطقی سیاست هسته‌ای را پیش می‌برد. خواسته‌های ایران به نحوی است که هر کسی به منطق خود رجوع کند، این خواسته‌ها را تایید خواهد کرد؛ بنابراین اگر این روند ادامه پیدا کند، به نتیجه خوبی خواهد رسید و قطعا مردم نیز از نتیجه حمایت خواهند کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر