
بازار سرمایه در روز یکشنبه با روند متفاوتی در شاخص کل و شاخص هموزن دنبال شد. همچنین شاخص کل با رشد ۱ درصد به کانال ۲.۷ میلیون واحدی بازگشت، ولی شاخص هموزن با افت مختصری همراه بود.
دیدارنیوز: در بازار امروز ۵۳ درصد نمادهای بورسی منفی بودند و در مقابل ۴۷ درصد مابقی مثبت معامله شدند؛ به عبارتی ۴۴۹ نماد قرمزپوش و ۴۰۴ نماد دیگر سبزپوش ماندند.
شاخص کل بورس در روز یکشنبه، ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴- با رشد ۳۰ هزار واحدی همراه بود، ولی شاخص هموزن بورس قرمزپوش ماند.
در این بین ۵۳ درصد نمادهای بورسی منفی بودند و در مقابل ۴۷ درصد مابقی مثبت معامله شدند؛ به عبارتی ۴۴۹ نماد قرمزپوش و ۴۰۴ نماد دیگر سبزپوش ماندند. در بازار امروز شاهد کوچ نقدینگی از تالار شیشهای به سمت صندوقهای بادرآمد ثابت و کالایی بودیم. در پایان باید گفت؛ ارزش صفوف خرید با رشد همراه بودند، ولی ارزش صفهای فروش تغییری نداشتند.
شاخص هموزن بورس منفی ماند
محمد رضانژاد، کارشناس بازار سهام در گفتوگو با اکوایران گفت: بازار سرمایه در روز یکشنبه با روند متفاوتی در شاخص کل و شاخص هموزن دنبال شد. همچنین شاخص کل با رشد ۱ درصد به کانال ۲.۷ میلیون واحدی بازگشت، ولی شاخص هموزن با افت مختصری همراه بود.
وی در ادامه افزود: باوجود رشد شاخص کل صندوقهای اهرمی که این روزها به پاشنه آشیل بازار سرمایه تبدیل شدهاند، با افت و فشار فروش روبهرو شدند که بیان گر این است که بحران صندوقهای اهرمی همچنان پا برجاست.
این فعال بازار سرمایه تصریح کرد: خروج نقدینگی بیش از یک همتی هم حاکی از بدبینی عموم فعالین حقیقی به بازار است.
سه گروه مهم؛ جذابهای بورس امروز
به گفته رضانژاد، در روزهای آتی اکثر شرکتهای بورس در مجامع خود تقسیم سود خواهند داشت و این امر میتواند اندکی از فشار فروش بازار را کم کند.
وی اظهار داشت: گزارشهای ۳ ماهه شرکتها هم در روزهای آتی منتشر خواهد شد و انتظار گزارشهای مناسبی از شرکتها نسبت به ۳ ماهه مشابه سال قبل داریم. همچنین گروههای دارویی، غذایی، پخشی پتروشیمی و سیمانی از جمله گروههای جذاب در گزارشهای فصل بهار خواهند بود.
وی بیان کرد: ارزش بازار با ثبات شرایط فعلی و با فرض تقسیم سود شرکتها به کمتر از ۱۰۰ میلیارد دلار (آزاد) است و این امر حاکی از ارزندگی بسیار بالای بازار است.
بورس در گیر و دار ابهامات سیاسی
این تحلیلگر بازار سهام گفت: ریسک اصلی بازار در مقطع کنونی آینده نامعلوم جنگ ایران و اسرائیل است که منجر به ریسکگریزی بیسابقه بین فعالان بازار شده است. رضانژاد در پایان ذکر کرد: استراتژی بقا در بازارهای مالی و دارایی بر سایر وضعیتها چیره شده است.