تیتر امروز

ترامپ و نتانیاهو صلح می‌خواهند یا جنگ؟/ جای خالی دوستان راهبردی پشت خاکریز جنگ/ تورم خوراکی‌ها در حال پیشرفت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ و نتانیاهو صلح می‌خواهند یا جنگ؟/ جای خالی دوستان راهبردی پشت خاکریز جنگ/ تورم خوراکی‌ها در حال پیشرفت

این صد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
هوش مصنوعی علیه سیاستمداران ..

جعل هویت «روبیو» و تماس با مقامات آمریکایی!

فردی به کمک هوش مصنوعی، خود را جای مارکو روبیو، وزر خارجه آمریکا جا زد و با مقام‌های خارجی و آمریکایی تماس گرفت!

کد خبر: ۱۸۶۸۷۵
۰۹:۴۶ - ۱۸ تير ۱۴۰۴

جعل هویت «روبیو» و تماس با مقامات آمریکایی!

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه آمریکا به دیپلمات‌های آمریکایی هشدار داده است که افراد سودجو با بهره‌گیری از فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی تلاش کرده‌اند خود را به جای مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، و احتمالاً دیگر مقامات جا بزنند.

این هشدار طبق گفته دو مقام ارشد و بر اساس تلگرامی است که هفته گذشته برای تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها ارسال شده است.

این هشدار پس از آن صادر شد که وزارت خارجه متوجه شد فردی با جعل هویت روبیو تلاش کرده دست‌کم با سه وزیر خارجه کشور‌های خارجی، یک سناتور آمریکایی و یک فرماندار تماس بگیرد. این اطلاعات در تلگرامی به تاریخ ۳ ژوئیه آمده که ابتدا روزنامه واشنگتن پست آن را منتشر کرد.

در این تلگرام دیپلماتیک اشاره‌ای به هویت دریافت‌کنندگان پیام‌های جعلی که از طریق پیامک، اپلیکیشن سیگنال و پیام صوتی ارسال شده‌اند، نشده است. آسوشیتدپرس می‌گوید نسخه‌ای از این پیام دیپلماتیک در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته است.

تامی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: «وزارت خارجه از وقوع این حادثه آگاه است و در حال نظارت و رسیدگی به آن است. این وزارتخانه مسئولیت خود برای حفاظت از اطلاعات را جدی می‌گیرد و به‌طور مستمر اقداماتی برای بهبود امنیت سایبری خود انجام می‌دهد تا از بروز موارد مشابه در آینده جلوگیری شود.»

او به دلیل «ملاحظات امنیتی» و جریان داشتن تحقیقات، از ارائه توضیحات بیشتر خودداری کرد.

این ماجرا تازه‌ترین مورد از هدف قرار گرفتن یکی از مقامات ارشد دولت ترامپ توسط جعل‌کنندگان است. پیش از این، در ماه مه، ماجرایی مشابه درباره سوزی وایلس، رئیس دفتر دونالد ترامپ، گزارش شده بود.

با پیشرفت فناوری و گسترش دسترسی عمومی به آن، سوءاستفاده از هوش مصنوعی برای فریب افراد روندی رو به افزایش دارد. اف‌بی‌آی در بهار گذشته هشدار داده بود که «عوامل مخرب» در حال استفاده از پیامک و صدا‌های ساختگی هستند تا مقامات بلندپایه دولت آمریکا و مخاطبان آنها را فریب دهند.

یکی از مقامات اعلام کرد که تلاش‌ها برای جعل هویت روبیو موفق نبوده و از نظر فنی نیز «سطح بالایی نداشته‌اند». با این حال، مقام دیگری گفت وزارت خارجه با توجه به افزایش تلاش‌های عوامل خارجی برای به خطر انداختن امنیت اطلاعات، تصمیم گرفته به همه کارکنان و دولت‌های خارجی درباره این خطر هشدار دهد.

این دو مقام مجاز به صحبت علنی درباره این موضوع نبودند و به شرط ناشناس ماندن با خبرگزاری آسوشیتدورس سخن گفته‌اند.

در تلگرام دیپلماتیک وزارت خارجه آمریکا آمده است: «هیچ تهدید سایبری مستقیمی از سوی این کارزار علیه وزارت خارجه وجود ندارد، اما اگر افراد هدف قرار گرفته اطلاعاتی را با اشخاص ثالث به اشتراک گذاشته باشند، این اطلاعات ممکن است فاش شود.»

اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای عمومی هشدار داده بود یک کارزار «مخرب» که با استفاده از پیامک و صدا‌های ساختگی هوش مصنوعی، تلاش دارد خود را به عنوان یکی از مقامات بلندپایه دولت آمریکا جا بزند و دیگر مقامات و مخاطبان آنها را فریب دهد.

این نخستین بار نیست که روبیو هدف جعل هویت با استفاده از جعل هوشمند یا عمیق (دیپ‌فیک) قرار می‌گیرد. در بهار امسال فردی ویدیویی جعلی از او منتشر کرد که ظاهراً در آن روبیو می‌گفت قصد دارد دسترسی اوکراین به سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک متعلق به ایلان ماسک را قطع کند. دولت اوکراین بعداً این ادعای نادرست را رد کرد.

در سال‌های اخیر، پیشنهاد‌های مختلفی برای مقابله با استفاده فریبکارانه از هوش مصنوعی مطرح شده است؛ از جمله وضع مجازات‌های کیفری و ارتقای سواد رسانه‌ای عمومی. نگرانی‌ها درباره محتوا‌های جعلی همچنین منجر به تولید انبوهی از اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های هوش مصنوعی شده که هدفشان شناسایی این محتواهاست که ممکن است به‌راحتی انسان‌ها را فریب دهند.

به گفته سوی‌وی لو، استاد و دانشمند علوم رایانه در دانشگاه بوفالو، شرکت‌های فناوری که روی این سامانه‌ها کار می‌کنند اکنون وارد رقابت با کسانی شده‌اند که از هوش مصنوعی برای فریب استفاده می‌کنند. او می‌گوید با پیشرفت فناوری، تعداد دیپ‌فیک‌هایی که چهره افراد مشهور، سیاستمداران و رهبران اقتصادی را جعل می‌کنند، به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.

او افزود: «تا همین چند سال پیش، جعل‌ها ایرادات آشکاری داشتند، مانند صدا‌های غیرطبیعی یا اشتباهاتی مثل انگشت اضافه، اما حالا هوش مصنوعی آن‌قدر پیشرفته شده که تشخیص آن برای انسان بسیار دشوارتر شده و به سازندگان دیپ‌فیک برتری داده است. سطح واقع‌گرایی پیام‌ها و کیفیت آنها در حال افزایش است. این یک رقابت تسلیحاتی است و در حال حاضر سازندگان این گونه محتوا‌ها دست برتر را دارند.»

پیش از ماجرای جعل هویت روبیو، از سوی فردی که به‌نظر می‌رسد به مخاطبان موجود در تلفن همراه شخصی سوزی وایلس دسترسی پیدا کرده بود، پیامک‌ها و تماس‌هایی برای مقامات منتخب، مدیران تجاری و سایر چهره‌های سرشناس ارسال شد. این خبر را وال‌استریت ژورنال در ماه مه گزارش داده بود.

به گزارش این روزنامه برخی از دریافت‌کنندگان تماس‌ها صدایی شنیده‌اند که شبیه به وایلس بوده و احتمال می‌رود با هوش مصنوعی تولید شده باشد. همچنین گزارش شده که این پیام‌ها و تماس‌ها از شماره تلفن وایلس ارسال نشده بودند. دولت آمریکا در حال انجام تحقیقات در این زمینه است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۸ تير
امروز چهارشنبه ۱۸ تير
امروز چهارشنبه ۱۸ تير
امروز چهارشنبه ۱۸ تير