تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ تصریح کرد

ضرورت تهیه آمار دقیق از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

کد خبر: ۱۸۶۴۹۸
۱۹:۰۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۴

ضرورت تهیه آمار دقیق از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر لزوم تسریع در جبران خسارات، اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد و لازمه این کار را تهیه آمار تفکیکی به صورت جزئی و دقیق دانست.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه، در جلسه‌ای که به منظور ارزیابی آسیب‌ها و تصمیم‌گیری برای چگونگی جبران خسارات ناشی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار شده بود، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های همه کسانی که در حین جنگ و بعد از آن مشغول خدمت‌رسانی بوده و هستند، اظهار داشت: حضور و همراهی مردم، دستگاه‌ها، شخصیت‌ها و نهاد‌های مختلف در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بزرگترین دستاورد این مقطع حساس از تاریخ کشور است.

رئیس جمهور افزود: محاسبات دشمن بر این مبنا بود که با چند حمله شاکله امور از هم پاشیده و اعتراض عمومی ایجاد و اهداف او محقق خواهد شد، اما مردم همه این محاسبات را برهم زدند؛ این مردم شایسته همه نوع خدمت و تجلیل هستند.

پزشکیان در ادامه بر لزوم تسریع در جبران خسارات و اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد و لازمه این کار را تهیه آمار تفکیکی به صورت جزئی و دقیق دانست.

پزشکیان گفت: دولت متولی اصلی جبران خسارات است، اما باید این را در نظر بگیریم که حجم زیادی خسارت به بخش‌های عمومی مثل فرودگاه‌ها و برخی مراکز دیگر وارد شده که دولت باید آنها را نیز جبران و تامین کند، لذا در زمینه جبران خسارت‌های وارده به مردم، بهترین کار تقسیم کار میان دستگاه‌ها است.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت تعیین بازه زمانی برای ارزیابی دقیق و جبران خسارت‌ها خاطرنشان کرد: اقدام مهم دیگر این است که اگر چه جبران خسارت‌ها باید با کیفیت و کمیت خسارت وارده تناسب داشته باشد، اما نباید در این زمینه میان اقدامات دستگاه‌های مختلف بی‌عدالتی وجود داشته باشد. 

پزشکیان بر ضرورت توجه و جبران خسارات غیرمادی نظیر آسیب‌های روحی و روانی وارده نیز تاکید کرد و گفت: در کنار همه اقدامات لازم برای جبران خسارات جنگ تحمیلی، به هیچ وجه نباید توجه به معیشت مردم مورد غفلت قرار گیرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
یاسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
0
0
رئیس برو مجامع بین المللی با صدای بلند شکایت کن متجاوز جنگی و مقصر کشتار بودن و غرامت بگیر ازشون. اگه اینکار نکنی با احترام خیلی احمقی و خون همه ی شهدا را پایمال کردی. یعنی چی زده و رفته بعدش هم گفته آتش بس!!
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر