تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.
رسانه ملی و تریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند

پزشکیان: دشمنان گمان می‌کردند با حمله نظامی، مردم را به خیابان‌ها خواهند کشاند

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری بر لزوم حفظ همبستگی ملی تاکید کرد و گفت: دشمنان گمان می‌کردند با حمله نظامی، مردم را به خیابان‌ها خواهند کشاند، اما این ملت فهیم و وقت‌شناس، با وجود برخی گلایه‌ها با حضور خود در صحنه، تمام محاسبات بدخواهان را بر هم زدند و نشان دادند که در روز‌های سخت، پشتیبان کشور هستند؛ ما هر چه از این مردم عزیز قدردانی کنیم و هر چه برای آنان تلاش کنیم، کم است.

کد خبر: ۱۸۶۴۸۷
۱۶:۲۸ - ۰۹ تير ۱۴۰۴

پزشکیان: دشمنان گمان می‌کردند با حمله نظامی، مردم را به خیابان‌ها خواهند کشاند

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر لزوم حفظ و مراقبت از همبستگی ملی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی و تریبون‌های رسمی باید نهایت دقت را داشته باشند که هیچ سخن یا حرکتی وحدت ملت را خدشه‌دار نکند. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، پیروزی اخیر متعلق به همه ۹۰ میلیون ایرانی است، نه یک جناح یا گروه خاص.

مسعود پزشکیان، عصر یکشنبه در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی، با تجلیل از ایستادگی و خدمات خالصانه فعالان بخش خصوصی در مقطع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این تلاش‌ها را از مؤلفه‌های بنیادین در حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی کشور برشمرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی به‌عنوان پشتوانه‌ای حیاتی برای نظام و کشور، خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که با تمام وجود به آن باور دارم، مسئله سرمایه اجتماعی است. در روز‌های اخیر، این سرمایه ارزشمند به شکلی بی‌نظیر تبلور داشت و اگر این پشتوانه مردمی نبود، کشور با بحران‌های جدی مواجه می‌شد.

پزشکیان با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما در طول یک‌سال گذشته، معطوف به جلوگیری از فرسایش این سرمایه و تقویت آن بوده است، تصریح کرد: در این راستا از هر اقدام تنش‌زا و ضد اجتماعی پرهیز و برای رفع اختلافات و حفظ کرامت مردم ایران، فارغ از جنسیت، قومیت، مذهب و نژاد تلاش کرده‌ایم.

رئیس جمهور رمز موفقیت کشور در عبور از بحران‌ها را در هم‌افزایی ارکان جامعه و پیوند مؤثر میان مردم و حاکمیت دانست و تصریح کرد: دولت با تمام توان در پی میدان‌دادن به مردم و جلب مشارکت آنان در اداره امور کشور است. در همین راستا، جلسات متعددی درباره مدیریت محله‌محور برگزار شده و با واگذاری اختیارات به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در چارچوب قوانین کشور، درصددیم مردم را در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی شریک کنیم.

پزشکیان، تحریک مردم به آشوب را یکی از برنامه‌های اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه اخیر عنوان کرد و گفت: دشمنان گمان می‌کردند با حمله نظامی، مردم را به خیابان‌ها خواهند کشاند، اما این ملت فهیم و وقت‌شناس، با وجود برخی گلایه‌ها با حضور خود در صحنه، تمام محاسبات بدخواهان را بر هم زدند و نشان دادند که در روز‌های سخت، پشتیبان کشور هستند؛ ما هر چه از این مردم عزیز قدردانی کنیم و هر چه برای آنان تلاش کنیم، کم است.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم حفظ و مراقبت از همبستگی ملی تاکید کرد و افزود: رسانه ملی و تریبون‌های رسمی باید نهایت دقت را داشته باشند که هیچ سخن یا حرکتی وحدت ملت را خدشه‌دار نکند. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، پیروزی اخیر متعلق به همه ۹۰ میلیون ایرانی است، نه یک جناح یا گروه خاص و امروز، حفظ وحدت و همدلی موجود، یک اولویت اساسی برای ماست.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی را یکی از ارکان مهم پیشرفت کشور دانست و گفت: شما صنعتگران و بازرگانان، چرخ اقتصاد کشور را می‌گردانید. دولت خود را موظف به حمایت از شما می‌داند و نخستین گام در این مسیر، پرهیز از ایجاد موانع و حرکت در مسیر تسهیل امور شماست.

رئیس جمهور با بیان اینکه با همراهی تولیدکنندگان، صنعتگران و اصناف، می‌توان بازار و اقتصاد را به‌درستی مدیریت کرد، اظهار داشت: اگر این تعامل شکل گیرد، هیچ قدرتی یارای متوقف‌کردن حرکت کشور را نخواهد داشت.

پزشکیان به تلاش‌ها و اقدامات بین‌المللی دولت برای تسهیل امور تجار و بازرگانان نیز اشاره کرد و گفت: از نخستین روز‌های آغاز به کار دولت، بر توسعه روابط با کشور‌های منطقه و جهان اسلام تأکید و ارتباطات مستمری با سران کشور‌های همسایه در راستای تسهیل تبادلات اقتصادی و رفع موانع تجاری داشته‌ایم و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور خطاب به اعضای اتاق بازرگانی تصریح کرد: دولت، شما را در کنار خود می‌بیند و شما نیز دولت را نه در برابر خود، بلکه همراه و پشتیبان خود بدانید. همه ما باید در مسیر اعتلا و سربلندی ایران عزیز، با کمک یکدیگر تلاش کنیم.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور