تیتر امروز

فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود
در گفتگوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود

عبدالرضا فرجی‌راد، دیپلمات با سابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل با حضور در استودیوی دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت حاکم بر منطقه و مناسبات مربوط به آن، پس از جنگ ۱۲ روزه و تجاوز اسرائیل به خاک...
فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...

قوه قضائیه: همکار مجازی ایران‌اینترنشنال اعدام شد

قوه قضائیه اعلام کرد: محمدامین مهدوی شایسته، همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی اسرائیل در فضای مجازی اعدام شد.

کد خبر: ۱۸۶۱۲۷
۰۹:۲۶ - ۰۲ تير ۱۴۰۴

قوه قضائیه: همکار مجازی ایران‌اینترنشنال اعدام شد

دیدارنیوز: قوه قضائیه از اعدام «محمدامین مهدوی شایسته» خبر داد.

رسانه قوه قضاییه نوشت: «محمدامین مهدوی شایسته، فرزند احمد به جرم همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

بر اساس مستندات پرونده، نامبرده سرشبکه یک تیم سایبری وابسته به موساد بوده که همکاری آگاهانه‌ای با سرویس تروریستی-اطلاعاتی رژیم صهیونیستی داشته است.

انهدام شبکه سایبری وابسته به موساد/ همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی به دار مجازات آویخته شد

این شبکه سایبری ضد ایرانی وابسته به موساد در بستر فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های خارجی فعالیت خود را زیر نظر افسران سرویس صهیونیستی انجام می‌دادند. 

«محمدامین مهدوی شایسته»، سرشبکه این تیم سایبری بوده است که مدیریت شبکه، انتقال دستورات افسران موساد و هدایت عملیات‌های مجازی و حتی میدانی را برعهده داشته است. 

محکوم‌علیه، پس از ارتباط اولیه با افسر خود، برای آموزش و هماهنگی به یکی از کشور‌های همسایه عزیمت کرده و در پوشش یک شرکت فعال در زمینه مهاجرت فعالیت می‌کند. 

وی در کشور مورد اشاره چند بار با ۲ افسر موساد ملاقات می‌کند و با توجه به تجربه و مهارتی که در مسائل مرتبط با فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی داشته است، به عنوان صحنه‌گردان موساد برای مدیریت بخشی از عملیات‌های روانی-رسانه‌ای در ایران به کار گرفته می‌شود.

در سفر مورد اشاره، افسر موساد ماموریت «محمدامین مهدوی شایسته» را با جزئیات برای او تشریح می‌کند. 

براساس دستور افسر، مهدوی شایسته، مسئولیت یک شبکه سایبری را برعهده می‌گیرد که وظیفه اصلی این شبکه برندسازی و تولید محتوا با بهره‌مندی از فضای شبکه‌های اجتماعی و پیامرسان‌ها علیه کارکنان نیرو‌های مسلح و راه‌اندازی وب‌سایت براساس دستورات سرویس بوده است.

محکوم‌علیه، پس از دریافت دستورات مستقیم، آموزش‌هایی که از افسران هادی خود به نام مستعار منیژه و رضا فراگرفته بود را به دیگر اعضای شبکه نیز ارائه می‌کند.

این آموزش‌ها شامل: فعالیت پوششی پنهان رفتار امن، ارتباط امن در فضای مجازی، شیوه‌های گمنامی در فضای و ... بوده است. 

پوشش ویژه اینترنشنال برای شبکه مجازی موساد

نکته قابل توجه در رابطه با این شبکه سایبری صهیونیستی ارتباط تنگاتنگ آن با شبکه فارسی زبان رژیم صهیونیستی - ایران‌اینترنشنال است. 

مطالب جعلی تولید شده توسط این شبکه، به مرجع گزارش‌های شبکه اینترنشنال تبدیل می‌شود و در واقع اینترنشنال در جذب مخاطب برای کانال‌های وابسته به شبکه محکوم‌علیه نقش ویژه حمایتی داشته است.

انجام اقدامات میدانی 

شبکه سایبری وابسته به موساد، با مدیریت سرشبکه (محکوم‌علیه مهدوی شایسته) وارد فاز میدانی نیز می‌شود. 

این فرد علاوه بر اقدامات فوق، در ایجاد شبکه به منظور انجام عملیات‌های میدانی مورد اعتماد افسران موساد بوده است. مهدوی شایسته در طول مدت همکاری خود با تشکیل شبکه همکار، ماموریت‌های میدانی مهمی همچون تصویربرداری از اماکن خاص، ارسال بسته‌های تهدید آمیز موساد به نفرات هدف، آزار و اذیت سوژه‌ها و ارسال فیلم و تصاویر آن به افسر را در بستر ارتباطی امن انجام می‌داده است. نقش مهدوی شایسته در این شبکه کلیدی و محوری بوده است. 

اشراف اطلاعاتی بر شبکه سایبری رژیم صهیونیستی

با انجام اقدامات اطلاعاتی، نهاد امنیتی ایرانی روی شبکه سایبری موساد اشراف پیدا کرده و از طرق مختلف به سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی اطلاعات فریب ارسال می‌کنند که مشخص می‌شود، عامل پشت صحنه شبکه سایبری، موساد است. 

در نهایت با انجام اقدامات پیچیده اطلاعاتی و علمیاتی، محمد امین مهدوی شایسته و تعدادی دیگر از عوامل مرتبط با سرویس شناسایی و دستگیر می‌شوند. 

سرانجام پس از طی تشریفات قانونی در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده، دادگاه در نهایت با توجه به شواهد و قرائن موجود، اقاریر متهم و همدستان وی، بزهکاری نامبرده را محرز و مسلم دانسته و محمدامین مهدوی شایسته را به جرم همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی به مجازات اعدام محکوم کرد. 

پس از طی تشریفات قانونی و ابرام حکم در دیوان عالی کشور، محکوم‌علیه به دار مجازات آویخته شد.»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير