تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
جنگ اسرائیل علیه ایران

ترامپ: هفته آینده ممکن است تحولات بزرگی روی دهد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا که حامی اصلی اسرائیل است، مدعی شد: هفته آینده ممکن است تحولات بزرگی در این پرونده روی دهد. شاید هفته آینده، شاید هم زودتر. خواهیم دید چه می‌شود، هیچ چیز هنوز تمام نشده است.

کد خبر: ۱۸۵۹۸۳
۱۸:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

ترامپ: هفته آینده ممکن است تحولات بزرگی روی دهد

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور ایالات متحده در اظهاراتی متناقض مدعی شد به تهران گفته که برای مذاکره خیلی دیر است، اما در ادامه با اشاره به احتمال مذاکره با ایران گفت که برای هیچ چیز دیر نیست.

به نقل از ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده درباره تنش‌های فزاینده میان واشنگتن و تهران، ضمن اشاره به احتمال مذاکره با ایران، ادعا کرد که ایران خواستار مذاکره است و او گفته که دیگر «خیلی دیر شده است!»

ترامپ که در محوطه کاخ سفید به سوالات خبرنگاران پاسخ می‌داد، در ادعایی عجیب گفته که ایرانی‌ها پیشنهاد داده‌اند به کاخ سفید بیایند.

او همچنین درباره احتمال مداخله مستقیم آمریکا در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «ممکن است این کار را بکنم، ممکن است هم نکنم. نمی‌توانم چیزی بگویم.» ترامپ سپس تأکید کرد: «ایران خواهان مذاکره است. هیچ چیز خیلی دیر نیست.»

این ادعا‌های ترامپ درباره مذاکره با ایران در حالی است که تهران میز مذاکره را ترک نکرد بلکه این رژیم صهیونیستی بود که با چراغ سبز آمریکا و در فاصله ۲ روز مانده به دور ششم مذاکرات، روند دیپلماسی را به شکست کشاند. 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه هفته آینده ممکن است تحولات بزرگی در این پرونده روی دهد، گفت: «شاید هفته آینده، شاید هم زودتر. خواهیم دید چه می‌شود، هیچ چیز هنوز تمام نشده است.»

او در ادامه و بدون اشاره به عامل تنش‌های منطقه‌ای، گفت که طولانی‌شدن این تنش‌ها طاقت او را طاق کرده است.

ترامپ همچنین با حمایت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی، گفت به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی گفته است که به اقدامات خود ادامه داده و در همین مسیر حرکت کند.

او با اشاره به اینکه درخواست میانجی‌گری روسیه را رد کرده است، گفت: «پوتین گفت می‌خواهم میانجیگری کنم، گفتم ولادیمیر، جنگ خود را فعلا میانجیگری کن».

اظهارات جدید ترامپ در حالی مطرح می‌شود که پس از حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به ایران و پاسخ موشکی متقابل ایران، تنش‌ها در منطقه به سطحی بی‌سابقه رسیده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر
امروز شنبه ۰۵ مهر