تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
حمله اسرائیل به ایران

پزشکیان: مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری گفت: اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد.

کد خبر: ۱۸۵۹۶۵
۱۲:۱۵ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

پزشکیان: مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید کرد و گفت: اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

هیئت دولت صبح امروز - چهارشنبه - به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید و اظهار کرد: اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر همراهی مسئولان با مردم یادآور شد: مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به خصوص نهاد‌های حمایتگری مثل کمیته امداد و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هم وطنانمان به سرعت به وضعیت او رسیدگی کرده و تمام نیاز‌های او را برطرف کنند. این مهم است که مردم بدانند مسئولان در کنار آنها هستند و می‌کوشند که شرایط مناسبی برای هموطنان فراهم شود.

رئیس جمهور ضمن تشکر از اعلام همراهی و کمک کشور‌های مختلف، به خصوص همسایگان در جریان جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: وزرا تعاملات و ارتباطات خود با سایر کشور‌ها به خصوص کشور‌های همسایه را دنبال کنند.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر موضوع تفویض اختیار به استان‌ها گفت: وزرا اختیارات لازم را به مدیران و معاونان خود بدهند تا در صورت نیاز هر دستگاهی بتواند تصمیمات خود را بگیرد.

پزشکیان در پایان از تمامی مسئولان خواست که اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت و طبق دستوری که مقامات ذیربط می‌دهند رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.

در این جلسه که تمامی اعضای هیئت دولت و معاونین رئیس جمهور حضور داشتند، آخرین وقایع و اتفاقات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رئیس جمهور دستورات و تدابیر لازم برای تسهیل امور را ابلاغ کرد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد