تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور با رئیس دولت امارات متحده عربی

پزشکیان: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی آرامش را نخواهد دید

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری گفت: با تداوم جنایتگری اسرائیل و حمایت غربی‌ها، منطقه هیچگاه روی آرامش را نخواهد دید.

کد خبر: ۱۸۵۹۴۸
۱۷:۰۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

پزشکیان: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی آرامش را نخواهد دید

دیدارنیوز: رئیس جمهور تداوم جنایت‌گری رژیم صهیونیستی با حمایت کشور‌های غربی را موجب فراگیر شدن بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه عنوان کرد و افزود: رژیم صهیونیستی همه قواعد و چارچوب‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود و در صورت تداوم چنین رویه‌ای منطقه شاید هیچگاه روی صلح و آرامش پایدار را نبیند.

مسعود پزشکیان ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ محمد بن زاید رئیس دولت امارات متحده عربی با بیان اینکه ما، شما و دیگر کشور‌ها و ملت‌های همسایه را برادران خود می‌دانیم، اظهار داشت: بنده از ابتدا به دنبال وحدت و انسجام در داخل ایران و تعامل و همکاری با کشور‌های دیگر بودم، اما رژیم صهیونیستی از همان روز نخست با ترور شهید هنیه سعی در کارشکنی و اخلال در مسیر حرکت ما داشته است.

رئیس جمهور افزود: در حالی که جمهوری اسلامی ایران در تلاش برای حل و فصل و رسیدن به تفاهم از طریق گفت‌و‌گو و مذاکره بود، رژیم صهیونیستی یکبار دیگر با تهاجم گسترده و کشتار مردم عادی و غیرنظامیان و حمله به اماکن غیرنظامی علاوه بر ارتکاب جنایت در گفت‌و‌گو و مذاکره نیز کارشکنی و اخلال ایجاد کرد.

پزشکیان تصریح کرد: رژیم صهیونیستی همه قواعد و چارچوب‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود و درصورت تداوم چنین رویه‌ای منطقه شاید هیچگاه روی صلح و آرامش پایدار را نبیند.

رئیس دولت امارات متحده عربی نیز در این گفت‌و‌گو با ابراز همبستگی با دولت و ملت ایران و با بیان اینکه دل‌های ما با شماست و از خداوند می‌خواهیم که حافظ شما و مردم ایران باشد، به منافع و اشتراکات عمیق بین دو کشور اشاره و خاطر نشان کرد: ما تماس‌ها و رایزنی‌های گسترده‌ای را برای کاهش تنش‌ها و بازگشت ثبات و امنیت به منطقه آغاز کرده‌ایم و امیدوارم آنچه که در نهایت حاصل می‌شود، برای برادرانمان در ایران مایه خیر و برکت باشد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد