تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در خلاصه داستان فیلم راننده‌ تاکسی آمده است که ما همه تنها هستیم و عشق می‌تواند ما را در این مسیر، همراهی کند

«راننده‌ تاکسی» به بلغارستان رسید

فیلم کوتاه «راننده‌تاکسی» به نویسندگی، تهیه و کارگردانی کی‌خسرو آشفته به بخش مسابقه بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم صلیب سرخ در کشور بلغارستان رسید.

کد خبر: ۱۸۵۴۴۶
۱۹:۴۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

«راننده‌ تاکسی» به بلغارستان رسید

دیدارنیوز: فیلم کوتاه «راننده‌تاکسی» به کارگردانی کی‌خسرو آشفته به بخش مسابقه جشنواره صلیب سرخ بلغارستان راه یافت.

فیلم کوتاه «راننده‌تاکسی» به نویسندگی، تهیه و کارگردانی کی‌خسرو آشفته به بخش مسابقه بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم صلیب سرخ در کشور بلغارستان، راه یافت.

جشنواره صلیب سرخ (Red Cross Film Fest) رویدادی بین‌المللی موردحمایت معاون رئیس‌جمهور بلغارستان است که توسط صلیب سرخ این کشور، تحت نظارت فدراسیون صلیب سرخ و هلال‌احمر، سازمان بهداشت جهانی و یونسکو سازماندهی می‌شود.

هدف برگزارکنندگان در شصتمین سال تأسیس و بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم، تبدیل این رویداد به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی فرهنگی در بلغارستان و اروپاست؛ تا از طریق فرهنگ، علاقه جوانان را به ارزش‌های اساسی انسانی، به‌عنوان بخشی از سبک زندگی مدرن افزایش دهند.

این جشنواره از تاریخ ۱۲ تا ۲۰ ژوئن ۲۰۲۵ (۲۲ تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۴) در شهر وارنای کشور بلغارستان برگزار خواهد شد.
 
«راننده‌تاکسی» دومین اثر کی‌خسرو آشفته، بعد از نویسندگی و کارگردانی فیلم کوتاه «فانوس» است. در کارنامه آشفته، تجربه نویسندگی در مطبوعات و تدریس دیده می‌شود.

در خلاصه داستان «راننده‌تاکسی» آمده است: «ما همه تنها هستیم و عشق می‌تواند ما را در این مسیر، همراهی کند.»
 
محمدولی فروتن، فربد سهرابی، یاسی دیانت در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداخته‌اند و پخش بین‌الملل اثر بر عهده فرست اسکرین است.

عوامل فیلم کوتاه «راننده‌تاکسی» عبارتند از:نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان: کی‌خسرو آشفته، مدیر فیلم‌برداری: مجید یزدانی، صدابردار: حسن کرامت‌فر، صداگذار: بهنیا یوسفی، اصلاح رنگ و نور: مجید یزدانی، تدوین‌گر: هانیه جلوخانی، طراح و مجری‌گریم: ستیا دل‌شاد، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: نسیم قاسمی، مدیر تولید: عرفان آدیگوزلی، عکاس: محبوبه درکی، طراح پوستر و نام‌واره: مژده عالی‌پور و مشاور رسانه‌ای: علی کشاورز.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها