تیتر امروز

مطهرنیا: چرا هیئتی که اکنون در ایران حاکم است، علاقه‌ای به بازسازی نمادهای ملی ندارد؟/ ایران باید به جزیره ثبات و نقطه کانونی صلح و اتحاد جهانی بدل شود/ در کنار اکثریت خواهم ایستاد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: چرا هیئتی که اکنون در ایران حاکم است، علاقه‌ای به بازسازی نمادهای ملی ندارد؟/ ایران باید به جزیره ثبات و نقطه کانونی صلح و اتحاد جهانی بدل شود/ در کنار اکثریت خواهم ایستاد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!

این هفدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
هفته حماسه و رشادت ملی
افاضات اضافه

هفته حماسه و رشادت ملی

عوام الملک در هفته‌ای که دو اتفاق تلخ و تاسف‌آور داشت، از آن به عنوان «هفته حماسه و رشادت ملی» یاد کرده و جهنم فومن هم از نگاه تیزبین او پنهان نمانده است.
یک نماینده مجلس اعلام کرد

رسوایی در دوومیدانی/ استعفا، برکناری یا استیضاح وزیر ورزش

محمد سادات ابراهیمی، نماینده در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از موضع منفعلانه وزارت ورزش و جوانان نسبت به خبر رسوایی تیم ملی دوومیدانی کشورمان در کره جنوبی، گفت: وزیر ورزش باید استعفا دهد در غیر این صورت باید برکنار شده و یا مجلس او را استیضاح کند.

کد خبر: ۱۸۵۴۳۹
۱۸:۰۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

رسوایی در دوومیدانی/ استعفا، برکناری یا استیضاح وزیر ورزش

دیدارنیوز: نماینده مردم شوشتر در مجلس با انتقاد از موضع منفعلانه وزارت ورزش و جوانان نسبت به حواشی تیم ملی دوومیدانی کشورمان در کره جنوبی، گفت: وزیر ورزش باید استعفا دهد در غیر این صورت باید برکنار شده و یا مجلس او را استیضاح کند.

سیدمحمد سادات ابراهیمی در گفت‌و‌گو با رسانه خانه ملت، در واکنش به حواشی پیش آمده برای تیم ملی دو و میدانی کشورمان در کره جنوبی، گفت: در حال حاضر ۳ گزینه پیش روی وزیر ورزش وجوانان است؛ استعفا، برکناری یا استیضاح.

نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی در ادامه وقوع چنین مسأله‌ای را یک موضوع عادی ندانست و تأکید کرد: نباید به سادگی از کنار چنین موضوعی گذشت. بدون شک این فاجعه یکی از بدترین فجایع تاریخ ورزش ایران به حساب می‌آید چرا که تا کنون ورزش و قهرمانان ورزشی کشورمان به عنوان اسوه‌های اخلاق و انسانیت مطرح بودند.

وی در ادامه با ابراز تأسف از عدم برخورد درست وزارت ورزش و جوانان با این موضوع و برخورد با آن همچون یک موضوع عادی عنوان کرد: عباراتی مانند «بررسی یا برخورد انضباطی خواهیم کرد» و از این دست کلمات نشان دهنده بی توجهی وزارت ورزش نسبت به قُبح و زشتی عمل و آبروریزی این فاجعه برای کشور است.

سادات ابراهیمی در ادامه تصریح کرد: همین سهل انگاری‌ها باعث این فاجعه شد چرا که این اتفاق در حالی افتاده که سال گذشته هنگام انتخاب رئیس فدراسیون دو و میدانی مخالفت‌هایی با نامزدی احسان حدادی شکل گرفته بود، اما وزارت ورزش و جوانان کوچک‌ترین توجهی به هشدار‌ها نکرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در پایان با بیان اینکه اگر وزیر ورزش برای ارزش‌های اسلامی و انقلابی و یا حداقل برای آبروی ایران و ایرانی و افکار عمومی ارزش و احترام قائل است، باید خودش استعفا دهد، خاطرنشان کرد: در صورت عدم استعفا از سوی وی، از رئیس جمهور مؤمن و متدین که بار‌ها مثال خلخال دختر یهودی را بیان کرده انتظار می‌رود او را برکنار کند، در غیر این صورت مجلس او را استیضاح خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
پرطرفدارترین ها