تیتر امروز

مطهرنیا: چرا هیئتی که اکنون در ایران حاکم است، علاقه‌ای به بازسازی نمادهای ملی ندارد؟/ ایران باید به جزیره ثبات و نقطه کانونی صلح و اتحاد جهانی بدل شود/ در کنار اکثریت خواهم ایستاد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: چرا هیئتی که اکنون در ایران حاکم است، علاقه‌ای به بازسازی نمادهای ملی ندارد؟/ ایران باید به جزیره ثبات و نقطه کانونی صلح و اتحاد جهانی بدل شود/ در کنار اکثریت خواهم ایستاد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!

این هفدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
هفته حماسه و رشادت ملی
افاضات اضافه

هفته حماسه و رشادت ملی

عوام الملک در هفته‌ای که دو اتفاق تلخ و تاسف‌آور داشت، از آن به عنوان «هفته حماسه و رشادت ملی» یاد کرده و جهنم فومن هم از نگاه تیزبین او پنهان نمانده است.

جزییاتی از کشته‌شدن محکوم قتل عمد در کرج

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با کشته شدن یک محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج گفت: محکوم به کمک یک خانم اسلحه تهیه کرده بود.

کد خبر: ۱۸۵۴۳۶
۱۷:۱۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

جزییاتی از کشته‌شدن محکوم قتل عمد در کرج

دیدارنیوز: رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با کشته شدن یک محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج گفت: محکوم به کمک یک خانم اسلحه تهیه کرده بود.

حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با کشته شدن یک زندانی محکوم به قصاص نفس در بیمارستان امام علی (ع) کرج گفت: طبق گزارش دریافتی درگیری منجر به فوت در بیمارستان امام علی (ع) رخ داده است.

وی افزود: طبق بررسی‌ها فرد مورد اشاره دارای سوابقی متعددی بوده و به اتهام قتل عمد محکومیت قطعی به قصاص نفس داشته است و در زندان قزلحصار نگهداری می‌شد که برای انجام اندوسکوپی به همراه نیرو‌های یگان حفاظت زندان به بیمارستان امام علی (ع) منتقل شده بود. زندانی در حالی که دستبند و پابند داشته در زمانی که برای انجام کار‌های درمانی آماده می‌شد، خانمی که از قبل در بیمارستان حضور داشته و کیف گیتاری به همراه داشته و با زندانی هماهنگ بوده، به سرعت وارد اتاق شده و اسلحه آماده را در اختیار وی قرار می‌دهد. 

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: زندانی اسلحه را به سمت مامورین زندان گرفته و با تهدید کلید دستبند را از آنها می‌گیرد. زندانی بعد از بازکردن دستبند و پابند، سعی داشته فرار کند که یکی از مامورین جلوی وی را می‌گیرد.

فاضلی هریکندی بیان کرد: زندانی به همراه خانمی که از قبل در بیمارستان حضور پیدا کرده بود با دو اسلحه و یکصد وبیست فشنگ با تیراندازی قصد فرار از از بیمارستان را داشتند. مامور زندان با هوشیاری و رعایت قانون بکار گیری به سمت زندانی قاتل شلیک کرده زندانی کشته می‌شود.

وی گفت: خانمی که همراه زندانی بوده، نیز در محل دستگیر شد و در بازداشت است. بلافاصله بعد از حادثه بازپرس ویژه قتل به همراه سرپرست دادسرای جنایی کرج در محل بیمارستان حاضر شدند.

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: زندانی به اتهام قتل عمد محکومیت قطعی به قصاص نفس داشته است و به اتهام قتل عمد در بازداشت بوده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۷ خرداد
امروز شنبه ۱۷ خرداد
امروز شنبه ۱۷ خرداد
امروز شنبه ۱۷ خرداد
پرطرفدارترین ها