تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
اعلام نحوه گزینش در رشته‌های ارشد

ممنوعیت پذیرفته‌شدگان نهایی در آزمون ۱۴۰۵

پذیرفته شدگان نهایی دوره‌های روزانه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ چه در دانشگاه محل قبولی ثبت‌نام کنند یا نکنند، امکان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت.

کد خبر: ۱۸۵۳۳۳
۱۰:۵۹ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۴

ممنوعیت پذیرفته‌شدگان نهایی در آزمون ۱۴۰۵

دیدارنیوز: پذیرفته شدگان نهایی دوره‌های روزانه (آموزش رایگان) آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ چه در دانشگاه محل قبولی ثبت‌نام کنند یا نکنند، امکان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴روز شنبه ۱۰ خردادماه منتشر شد، این دفترچه شامل شرایط، ضوابط و ظرفیت پذیرش رشته‌هاست و متقاضیان مجاز به انتخاب رشته تحصیلی لازم است ابتدا دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی را به دقت مطالعه کرده و با توجه به نتیجه اعلام شده تا پایان روز شنبه ۱۷ خردادماه نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی حداکثر تا ۱۰۰ کدرشته‌محل و تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی خود اقدام کنند.

در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ تعداد ۵۲۱ هزار و ۴۲۰ متقاضی ثبت‌نام کرده‌اند و در مجموع ۳۷۶ هزار و ۸۸۷ نفر حداقل در یک کد گرایش در دوره‌های روزانه، روزانه غیردولتی، نوبت دوم، پیام نور، غیردولتی و غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، مجازی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به انتخاب رشته شده‌اند.

گزینش نهایی در هر یک از مجموعه‌های امتحانی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته از بین متقاضیانی که بر اساس کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته بوده و نسبت به انتخاب رشته در زمان مقرر اقدام کرده‌اند، با توجه به نمره کل اکتسابی و اولویت کدرشته‌های انتخابی و نتیجه بررسی صلاحیت‌های عمومی، مطابق ضوابط مربوط انجام خواهد شد.

درضمن برای رشته محل‌های دارای آزمون عملی، دروس پروژه یا تشریحی، نمره کل اکتسابی با لحاظ نمودن آنها مالک عمل است.

برای دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی، حداکثر معادل ۱۰ درصد ظرفیت (با تقریب اضافی) در هر کدرشته محل مقطع بالاتر، بر اساس اولویت نمره و انتخاب رشته متقاضیان به حائزین شرایط اختصاص داده خواهد شد.

طبق مصوبه سیزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ حدنصاب نمره علمی (نمره علمی برابر است با میانگین وزنی نمرات خام تراز شده با توجه به ضرایب دروس مربوط به هر مجموعه امتحانی) در هر رشته گرایش و در تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی بزرگتر یا مساوی ۵ است؛ لذا به استناد مصوبه فوق، متقاضیان در کدضریب‌هایی مجاز به انتخاب رشته شده‌اند که نمره علمی کدضریب مربوط، بزرگتر یا مساوی ۵ است.

گزینش نهایی، بر اساس نمره کل حاصل از ۸۰ درصد نمره آزمون و ۲۰ معدل موثر مقطع کارشناسی (لیسانس) انجام خواهد گرفت.

اعمال ۲۰ درصد معدل مقطع کارشناسی بر اساس مصوبه کمیته مطالعه و برنامه ریزی آزمون تحصیلات تکمیلی، به صورت تراز اعمال خواهد شد و تحت عنوان معدل موثر در کارنامه درج می‌شود.

سهمیه‌های رزمندگان و ایثارگران مطابق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام اعمال می‌شود.

در صورت ناپیوسته بودن مقطع کارشناسی، میانگین معدل مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته اعمال و تراز خواهد شد و تحت عنوان معدل موثر در کارنامه درج می‌شود.

پذیرفته شدگان نهایی دوره‌های روزانه (آموزش رایگان) آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال،۱۴۰۴ چه در دانشگاه محل قبولی ثبت نام کنند یا نکنند، امکان ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت.

در صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون، دو سال بعد از سال قبولی باید قبل از پایان زمان ثبت نام آن آزمون، از دانشگاه قبولی خود انصراف قطعی دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها