تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
به مناسبت فرارسیدن سالگرد امام راحل مطرح شد

مجمع نیروهای خط امام: هزینه‌تراشی به نام دفاع از ارزش‌ها خسارت‌های جبران‌ناپذیری دارد

مجمع نیرو‌های خط امام در بیانیه‌ای تاکید کرد: هزینه‌تراشی‌های مشکوک به نام دفاع از ارزش‌ها و انقلابی‌گری‌های غیرعقلانی در تضاد آشکار با اندیشه و سیره امام راحل و موجب خسارت‌های جبران‌ناپذیر برای مردم و نظام خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۵۲۱۲
۱۹:۰۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

مجمع نیروهای خط امام: هزینه‌تراشی به نام دفاع از ارزش‌ها خسارت‌های جبران‌ناپذیری دارد

دیدارنیوز: مجمع نیرو‌های خط امام به مناسبت فرارسیدن سالگرد امام راحل در بیانیه‌ای تاکید کرد: هزینه‌تراشی‌های مشکوک به نام دفاع از ارزش‌ها و انقلابی‌گری‌های غیرعقلانی در تضاد آشکار با اندیشه و سیره امام راحل و موجب خسارت‌های جبران‌ناپذیر برای مردم و نظام خواهد شد.

متن بیانیه مجمع نیرو‌های خط امام به شرح زیر است:

«امسال سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حالی برگزار می‌شود که به نظر می‌رسد توجه به یکی از اصول اندیشه و سیره ایشان بیش از هر زمان دیگر ضروری است. همگان می‌دانند که به باور امام، مصلحت مردم از جهات مختلف برخوردار از اولویت است و همۀ بخش‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را در بر می‌گیرد. امام تصریح می‌کند که حدود الهی از مصلحت جامعه نشئت می‌گیرد و کارگزاران دولت اسلامی، باید در جهت حفظ مصالح کشور فعالیت کنند.

امام همۀ امور کشور را ذیل مصالح عمومی تعریف می‌کرد و با نظرات راهگشای فقهی و تدابیر حکومتی خود می­‌کوشید تا مصلحت عمومی را بر هر مصلحتی ترجیح دهد. او در همین مسیر با وجود جنگ تحمیلی به مذاکره با نمایندگان دولت آمریکا رضایت داد تا شاید از این طریق بتوان راهی برای پایان دادن به بخشی از تنش‌های سیاسی یافت. با چنین رویکردی می‌توان برای همۀ مسائل کشور به منظور حفظ منافع ملی و مصالح عمومی راه‌حلی منطقی و فراگیر پیدا کرد و بر سر آن به توافق رسید.

مجمع نیرو‌های خط امام ضمن ادای احترام به روح بلند امام و بزرگداشت نام و یاد ایشان تاکید می‌کند که حل بسیاری از مسائل و مشکلات کشور جز با همدلی و همراهی همۀ جریان‌ها حول مصالح عمومی و منافع ملی امکان‌پذیر نیست. توقف و تعصب ورزیدن بر نگاه‌های شخصی و گروهی و اولویت دادن به آنها در برابر منافع عمومی خطایی فاحش و غیرقابل جبران است. هزینه‌تراشی‌های مشکوک به نام دفاع از ارزش‌ها و انقلابی‌گری‌های غیرعقلانی در تضاد آشکار با اندیشه و سیره امام خمینی (ره) و موجب خسارت‌های جبران‌ناپذیر برای مردم و نظام خواهد شد.

مجمع نیرو‌های خط امام ضمن اعلام حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای، آن را در چارچوب مصالح عمومی می‌داند و معتقد است این مذاکرات صرف نظر از هر نتیجه‌ای الگویی برای حل و فصل بسیاری از مسائل و مشکلات بین‌المللی و بیانگر سیاست صلح‌طلبانه و منطقی جمهوری اسلامی از راه گفت‌و‌گو خواهد بود.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور