تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
امشب فینال داغ جام حذفی میان استقلال و ملوان برگزار می‌شود

جباری و زارع؛ در جستجوی جاودانگی

استقلال و ملوان در حالی امشب در فینال جام حذفی فوتبال ایران به مصاف هم می‌روند که مجتبی جباری و مازیار زارع سرمربیان دو تیم در جستجوی جاودانگی و تاریخ‌سازی برای خود هستند.

کد خبر: ۱۸۵۰۰۰
۱۲:۰۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۴

جباری و زارع؛ در جستجوی جاودانگی

دیدارنیوز: تقابل استقلال با ملوان، قهرمان این فصل از جام حذفی را مشخص می‌کند.

سی‌وهشتمین دوره جام حذفی با برگزاری فینال مسابقات بین استقلال و ملوان بندرانزلی به پایان می‌رسد. این بازی امشب (پنجشنبه) ۸ خرداد از ساعت ۱۹:۴۵ به میزبانی اراک و با قضاوت موعود بنیادی فر برگزار خواهد شد. تیم پیروز این دیدار، نماینده ایران در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.

تکرار تاریخ پس از ۳۵ سال
این برای دومین بار در طول تاریخ است که استقلال و ملوان فینال جام حذفی را برگزار می‌کنند. در سال ۱۳۶۹، ملوان در ضربات پنالتی در ورزشگاه آزادی بر استقلال غلبه کرد. این آخرین قهرمانی ملوان در تاریخ جام حذفی است. ملوان پس از آن تنها یک‌بار در سال ۱۳۹۰ فینالیست جام حذفی شد که برابر پرسپولیس شکست خورد. ملوان با ۳ قهرمانی یکی از پرافتخارترین تیم‌های تاریخ جام حذفی است.

شکستن طلسم فینال
استقلال با ۷ قهرمانی بیشترین قهرمانی را به صورت مشترک با پرسپولیس دارد و در صورت قهرمانی به تنهایی این عنوان را در اختیار خواهد گرفت. استقلال برای آخرین بار ۶ فصل پیش به قهرمانی رسید. استقلال در ۱۰ فصل گذشته ۶ بار به فینالیست شده و تنها یک‌بار قهرمان شده و حالا به دنبال شکستن طلسم ناکامی در فینال است. استقلال رکورددار بیشترین باخت در فینال جام حذفی است.

استقلال و ملوان در دهمین سکانس
استقلال و ملوان برای دهمین‌بار در تاریخ جام حذفی با هم رو‌به‌رو خواهند شد. از این ۹ بازی، ۳ برد سهم استقلال، ۲ پیروزی برای ملوان بوده و ۴ بازی هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. این ۹ بازی در ۷ دوره رخ داده که ۴ بار استقلال از ملوان عبور کرده و ۳ مرتبه ملوان تیم موفق به میدان بوده است. ۳ تقابل آخر این دو تیم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. ملوان در ۱۱ تقابل گذشته برابر استقلال در تمام رقابت‌ها به پیروزی نرسیده است. مازیار زارع در ۵ با مصاف با استقلال رنگ پیروزی ندیده است.

۲ مربی در جستجوی جاودانگی
تمام افتخارات تاریخ ملوان با مربیگری اسطوره تازه درگذشته این تیم، بهمن صالح‌نیا شکل گرفته است. مازیار زارع که محبوبیت ویژه‌ای در انزلی دارد و با مربیگری این مربی با اقتدار در لیگ یک قهرمان شد و حالا قهرمانی در جام حذفی نام مازیار زارع را در تاریخ این باشگاه جاودانه خواهد کرد.

مجتبی جباری استقلال را در بدترین شرایط تاریخش تحویل گرفت و در اولین تجربه سرمربیگری تاکنون توانسته روند این تیم را بهبود بخشد. پایان فصل با جام برای استقلالی که روز‌های کابوس‌واری را پشت سر گذاشته، اتفاق خوشایند و ویژه‌ای محسوب می‌شود.

دو تیم میانه جدول در فینال
ملوان لیگ را در رده هفتم و استقلال در رتبه دهم به پایان رساندند. ملوان مسیر به مراتب سخت‌تری را برای رسیدن به فینال طی کرد چرا که تمامی حریفان این تیم در این فصل لیگ برتری بودند. ملوان در ضربات پنالتی چادرملو را حذف کرد. پس از آن مسابقه، شاگردان مازیار زارع، ذوب‌آهن را حذف کردند. بزرگ‌ترین کار ملوان در این فصل حذف سپاهان مدافع عنوان قهرمانی در ضربات پنالتی بود. گل‌گهر سیرجان آخرین حریف ملوان در مسیر فینال بود.

استقلال با ۳ مربی مختلف در این فصل از جام حذفی به میدان رفته است. این تیم با پیتسو موسیمانه بر مس کرمان غلبه کرد. پس از آن با سهراب بختیاری‌زاده در وقت‌اضافه، شمس‌آذر را حذف کرد. ۳ بازی آخر جام سهم مجتبی جباری بوده که در اولین تجربه مربیگری در استقلال، پیکان را مغلوب کرد و پس از آن صنعت‌نفت آبادان را شکست داد تا در فینال با ملوان رو‌به‌رو شود. ملوان در بازی فینال قائم اسلامی‌خواه و سعید کریمی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها