تیتر امروز

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای عجیب دروازه‌بان تیم‌ملی فوتبال ایران

دکتر بیرانوند و ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰! +ویدیو

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور تبریز شب گذشته در برنامه فوتبال برتر حاضر شد و ادعا‌هایی را مطرح کرد که حالا خبرساز و جنجالی شده است؛ از جمله تحصیل در مقطع دکترا.

کد خبر: ۱۸۴۸۹۰
۱۵:۴۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

دکتر بیرانوند و ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰! +ویدیو

دیدارنیوز: پیگیری‌ها نشان می‌دهد که ادعای دروازه‌بان ملی‌پوش تیم فوتبال تراکتور مبنی بر تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه لرستان به شک و شبهه همراه است.

به نقل از ایسنا، دوشنبه شب، علیرضا بیرانوند با حضور در یک برنامه تلویزیونی مدعی شد که دانشجوی رشته فیزیولوژی در دانشگاه آزاد خرم‌آباد در مقطع دکتری است.

پیگیری‌ها اما نشان می‌دهد که دانشگاه آزاد خرم‌آباد اساسا در مقطع دکترای رشته فیزیولوژی دانشجو نمی‌پذیرد و حالا باید دید علیرضا بیرانوند بر چه اساسی چنین ادعایی را در برنامه تلویزیونی مطرح کرده است.

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری

محمد مهدی طهرانچی گفت: پذیرش برای ورود در دوره دکتری واحد‌های دانشگاه آزاد مسیر مشخص و روشنی دارد. بر این اساس متقاضیان رشته‌های دکتری این دانشگاه به دو شیوه پذیرش به شیوه استعداد‌های درخشان و سنجش علمی (کنکور) می‌توانند در این دانشگاه پذیرفته شوند؛ بنابراین هیچ کس نمی‌تواند خارج از دو روش فوق در دوره دکتری پذیرفته شود.

وی در ادامه تصریح کرد: اینگونه نیست که کسی به صورت عبوری از مسیری رد شود و بخواهد در دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کند. اگر همچنین ادعایی از سوی کسی وجود داشته باشد، تخلف است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: ما به هیچ عنوان موردی را در دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نمی‌کنیم که به صورت غیرقانونی و از شیوه‌های غیرقانونی در دوره دکتری واحد‌های دانشگاه تحصیل کند؛ چرا که اسامی پذیرفته شدگان دکتری در وزارت علوم ثبت و از سوی این وزارتخانه اعلام می‌شود؛ بنابراین به هیچ وجه در این حوزه امکان تخلف وجود ندارد.

طهرانچی با بیان اینکه ادعای یکی از فوتبالیست‌های کشور در خصوص روش پذیرش در دوره دکتری یکی از واحد‌های دانشگاه آزاد را با دقت بررسی می‌کنم، گفت: هیچ کسی به خاطر شهرت یا ... نمی‌تواند به شکل غیر قانونی وارد دانشگاه آزاد شود؛ بنابراین خیال همه از این بابت راحت باشد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير