تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اطلاعیه پرسپولیس درباره شکایت از بیرانوند و تراکتور

باشگاه پرسپولیس درباره طرح ادعا‌هایی در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند و باشگاه تراکتور اطلاعیه‌ای را منتشر کرد.

کد خبر: ۱۶۹۶۹۱
۲۰:۱۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۳

اطلاعیه پرسپولیس درباره شکایت از بیرانوند و تراکتور

دیدارنیوز: باشگاه پرسپولیس نسبت به طرح ادعا‌های واهی در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند و باشگاه تراکتور اطلاعیه‌ای را منتشر کرد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در این اطلاعیه با تاکید بر اینکه «طرح چنین مطالبی صرفا با هدف تغییر مسیر پرونده یا ایجاد ابهام بوده و قابل اتکا نخواهد بود»، آمده است: قطعا دعاوی مربوط به «فسخ غیر موجه» دارای ساختاری متفاوت از دعاوی با عنوان «بازیکن غیر مجاز» است و اتفاقا این امر آنچنان آشکار است که نیازی به توضیح ندارد.

در این پرونده، ضمن حفظ احترام کامل به حفظ استقلال مرجع محترم رسیدگی کننده و با این تاکید که این مطلب به هیچ وجه مداخله یا پیش داوری محسوب نمی‌شود، صرفا از جهات مقررات حاکم باید گفت که هیچ الزامی از سوی مقنن برای الزام به طرح دعوای هم زمان علیه بازیکن فسخ کننده و باشگاه اغوا کننده وجود نداشته و ملازمه‌ای در مقررات تدوینی پیش بینی نشده بلکه با توجه به تضامنی بودن مسئولیت بازیکن و باشگاه، شاکی در مطالبه غرامت، حق دارد التزام باشگاه دوم به تقبل مسئولیت مالی را از مرجع رسیدگی کننده بخواهد یا اینکه اساسا از این حق صرفنظر کند.

بنابر آنچه بیان شد، شاکی هیچ التزامی برای طرح دعوای همزمان علیه باشگاه و بازیکن ندارد کما اینکه مرجع صادر کننده حکم نیز الزامی برای صدور حکم علیه هر دو را ندارد.

از سوی دیگر در مورد جرایم انضباطی مربوط به بازیکن غیر مجاز، ضمن تاکید بر اینکه این موضوع هیچ ارتباطی به پرونده حاضر ندارد و اساسا رسیدگی به این مدعی مستلزم طرح شکایت مجزا در کمیته انضباطی بوده که پرسپولیس در پرونده مطروحه چنین ادعایی طرح نکرده و خواسته‌ای در این خصوص ندارد.

مطابق مقررات حاکم، چنانچه بازیکن بدون رعایت دستورالعمل‌ها و مقررات اقدام به انتقاد قرارداد با باشگاه کند، بازیکن غیر مجاز شناخته می‌شود لکن اثبات این امر مستلزم نقض مقررات مربوط به ثبت قرارداد جدید بوده و اقتضا دارد که پرسپولیس نسبت به این موضوع در کمیته انضباطی طرح شکایت کند که تا این لحظه، نه تنها چنین شکایتی مطرح نشده بلکه اساسا چنین موضوعی در باشگاه پرسپولیس مطرح نگردیده، لذا طرح چنین مطالب صرفا با هدف تغییر مسیر پرونده یا ایجاد ابهام بوده و قابل اتکا نخواهد بود.

کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال در موارد بسیار متعددی به این گونه پرونده‌ها رسیدگی کرده و این پرونده، به مانند سایر پرونده‌ها منتهی به تصمیم خواهد شد و هیجان جامعه برای شنیدن این تصمیم، تاثیری در دقت و بررسی ابعاد مختلف آن ندارد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها