تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خطر فروپاشی نظام سلامت

نامه یک نماینده به رئیس‌جمهور؛ سلامت مردم در خطر است

سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ای به رئیس جمهور نسبت به تأخیر در تخصیص ارز دارو هشدار داد و تاکید کرد که اگر امروز اقدامی نشود سلامت مردم به‌طور جدی به خطر می‌افتد.

کد خبر: ۱۸۴۷۶۱
۱۴:۵۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴

نامه یک نماینده به رئیس‌جمهور؛ سلامت مردم در خطر است

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از ارسال نامه رئیس این کمیسیون به رئیس‌جمهور خبر داد و نسبت به تأخیر در تخصیص ارز دارو هشدار داد و تاکید کرد که اگر امروز اقدامی نشود سلامت مردم به‌طور جدی به خطر می‌افتد.

به نقل از رسانه مجلس، سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به رسیدن حوزه سلامت به مرحله بحران، گفت: امروز رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در نامه‌ای به رئیس جمهور هشدار داد که اگر برای تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی اقدامی فوری صورت نگیرد با بحران‌های عمیق‌تری در آینده نزدیک مواجه خواهیم شد.

اسحاقی با اشاره به جزئیات این نامه، افزود: در این نامه آمده که علیرغم تلاش‌های سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۳ از مجموع ۳ و نیم میلیارد دلار ارز ترجیحی پیش‌بینی‌شده برای واردات دارو، مواد اولیه آن، شیرخشک و تجهیزات مصرفی پزشکی، تنها ۳ میلیارد و صد میلیون دلار توسط بانک مرکزی تخصیص پیدا کرده یعنی نسبت به سال گذشته ۴۰۰ میلیون دلار کاهش داشته‌ایم.

وی ادامه داد: با وجود پیگیری‌های فراوان، تخصیص ارز در ماه‌های اخیر سهمیه‌بندی شده و فقط برای فروردین‌ماه حدود ۳۰۰ میلیون دلار مجوز تخصیص گرفته، اما از آن زمان به بعد، تأمین ارز بخش سلامت با وقفه کامل مواجه شده و این مسئله نه تنها بیماران خاص، بلکه عموم مردم را با مخاطرات جدی مواجه کرده و اگر ادامه پیدا کند، ممکن است به تهدید سلامت عمومی جامعه منجر شود.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس دوازدهم، یادآور شد: ارز و ریال در حوزه سلامت باید به‌موقع تخصیص داده شود و اگر دارو، مواد اولیه، واکسن و تجهیزات پزشکی در زمان مناسب وارد کشور نشود با کمبود جدی مواجه خواهیم شد و واردات دیرهنگام نه‌تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه سلامت مردم را هم به خطر می‌اندازد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: رئیس کمیسیون بهداشت برای مستندسازی وضعیت موجود، این نامه را با استناد به اطلاعات و گزارش‌های رسمی تهیه کرد و علاوه بر هشدار کتبی، خواستار برگزاری جلسه‌ای فوری با حضور رئیس‌جمهور، رئیس بانک مرکزی و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان شد تا راهکاری برای این وضعیت بحرانی اندیشیده شود.

وی ادامه داد: درخواست جلسه فوری برای همفکری و تصمیم‌گیری در این شرایط بحرانی بسیار ضروری است و ما نمی‌خواهیم زمانی وارد عمل شویم که دیگر کار از کار گذشته باشد و سلامت مردم قابل جایگزینی نیست و باید اکنون برای آن تصمیم قاطع گرفت.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر