تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.
خرمشهر، که روزگاری بزرگ‌ترین بندر خاورمیانه بوده، نباید به وضع فعلی دچار شود

یک مداح خطاب به قالیباف؛ خرمشهر فراموش شده

حسین فخری، مداح خرمشهری در اجتماع سالروز آزادسازی خرمشهر که با حضور محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس برگزار شد، گفت: خرمشهر پس از آزادسازی به باد فراموشی سپرده شد.

کد خبر: ۱۸۴۷۱۱
۱۹:۰۰ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴

یک مداح خطاب به قالیباف؛ خرمشهر فراموش شده

دیدارنیوز: حسین فخری، مداح معروف خرمشهر شب گذشته در اجتماع سالروز آزادسازی خرمشهر که با حضورمحمدباقر قالیباف رئیس مجلس شوراری اسلامی در خرمشهر برگزار شد، گفت: خرمشهر پس از آزادسازی به باد فراموشی سپرده شد.

حسین فخری، مداح معروف خرمشهر شب گذشته در اجتماع سالروز آزادسازی خرمشهر که با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شوراری اسلامی در خرمشهر برگزار شد، خطاب به قالیباف اظهار کرد: جناب آقای قالیباف، پس از آزادسازی خرمشهر، متأسفانه توجه کافی به این شهر نشده است. خواهشمندیم به وضعیت خرمشهری‌های عزیز رسیدگی شود، به‌ویژه در زمینه اشتغال‌زایی. هر مقام مسئولی که تاکنون به این شهر سفر کرده، همین دغدغه‌ها را مطرح کرده است. 

وی ادامه داد: خرمشهر، که روزگاری بزرگ‌ترین بندر خاورمیانه بوده، نباید به وضع فعلی دچار شود. چرا باید تنها به امور گمرکی بسنده شود؟ چرا نباید بستری مناسب برای اشتغال‌زایی فراهم شود؟ چرا سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نباید برای توسعه این منطقه جذب شوند؟ 

این مداح خرمشهری گفت: اگر اشتغال‌زایی در این شهر به‌درستی انجام شود، بدون شک فقر نه تنها از خرمشهر، بلکه از بسیاری از شهرستان‌های دیگر رخت برخواهد بست. فقر عامل بسیاری از معضلات اجتماعی مانند بی‌سوادی، فساد و حتی سوءاستفاده‌های انتخاباتی شده است.

فخری ادامه داد: متأسفانه، برخی افراد به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور به فروش شناسنامه خود می‌شوند، که این امر می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری برای نظام سیاسی کشور داشته باشد. وقتی فرد هویت خود را می‌فروشد، نماینده‌ای که با چنین روش‌هایی وارد مجلس شود، چگونه می‌تواند به منافع ملی پایبند باشد؟

وی ادامه داد: امید است که با تصمیمات درست و اقدامات عملی، زمینه اشتغال‌زایی، حمایت از سرمایه‌گذاران و کاهش مشکلات اقتصادی و اجتماعی در خرمشهر فراهم شود. توجه شما به این امر می‌تواند آینده‌ای روشن‌تر برای مردم این منطقه رقم بزند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مبین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
0
0
با سلام.خیلی خوب بود اگر فیلم فرمایشات حاج آقای فخری رو هم منتشر میکردید.با تشکر
امروز شنبه ۰۱ شهريور
امروز شنبه ۰۱ شهريور
امروز شنبه ۰۱ شهريور
امروز شنبه ۰۱ شهريور