تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
دور پنجم ادامه روندی است که از ۲۳ فروردین از مسقط شروع شد

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره مذاکرات رم

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه دقایقی پیش از شروع دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا گفت: ایران با جدیت و قاطعیت مواضع به حق ایران در رابطه با بهره مندی از انرژی صلح آمیز هسته‌ای و رفع تحریم‌ها را مطرح خواهد کرد.

کد خبر: ۱۸۴۶۵۴
۱۵:۱۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۴

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره مذاکرات رم

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیش از آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در رم بیان داشت: ایران با جدیت و قاطعیت مواضع به حق ایران در رابطه با بهره مندی از انرژی صلح آمیز هسته‌ای و رفع تحریم‌ها را مطرح خواهد کرد.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیش از آغاز دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهار داشت: دور پنجم ادامه روندی است که از ۲۳ فروردین از مسقط شروع شد و ادامه یک فرایند است. طبیعی است که هر دور حساسیت خودش را داشته باشد. با توجه به دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران این موارد به صورت صریح با طرف مقابل مطرح خواهد شد. 

وی افزود: اقامتگاه سفیر عمان در ایتالیا محل مذاکرات است. باید دید در اتاق مذاکرات چه مباحثی مطرح می‌شود و نسبت به آن مباحث ما تصمیم خواهیم گرفت. 

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: باید تاکید کنم ایران با جدیت و قاطعیت مواضع به حق ایران در رابطه با بهره مندی از انرژی صلح آمیز هسته‌ای و رفع تحریم‌ها را مطرح خواهد کرد.

مطلب مرتبط:

مذاکرات رم؛ بقایی: ایران با جدیت مواضع خود را مطرح می‌کند

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر