تیتر امروز

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بقائی می‌گوید انگلیس از نفوذ خود برای توقف جنایات رژیم اشغالگر استفاده کند

ایران ادعاهای یک مقام انگلیسی را رد کرد

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ادعا‌های یک مقام امنیتی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران را کاملا مردود توصیف کرد.

کد خبر: ۱۷۳۵۷۷
۱۰:۵۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳

بقائی

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه به ادعا‌های یک مقام امنیتی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

به نقل از رسانه وزارت خارجه، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های یک مقام امنیتی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران را کاملا مردود توصیف کرد و تکرار این ادعا‌ها طی دو سال اخیر که بدون کوچکترین سند و مدرکی مطرح می‌شود را تقبیح کرد.

بقائی با اشاره به استفاده مکرر مقامات انگلیس از واژه «بالقوه» در توصیف اتهام‌های ساختگی علیه ایران، اقدام نهاد‌های امنیتی این کشور در اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران را در راستای سیاست «دشمن سازی» مصنوعی و تحریف افکار عمومی از نقش دولت انگلیس در استمرار نسل کشی فلسطینیان و جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه دانست و به مقام‌های لندن توصیه کرد به جای طرح اتهام‌های بی اساس و مباحث گمراه کننده، از نفوذ خود برای توقف تجاوز و جنایات رژیم اشغالگر استفاده کنند.

بقائی همچنین با اشاره به میزبانی لندن از برخی گروه‌ها و تشکیلات تروریستی که با سو استفاده از مفهوم آزادی بیان، به صورت نظام‌مند به ترویج خشونت و تروریسم و نفرت پراکنی می‌پردازند، تکالیف حقوقی بین‌المللی همه دولت‌ها برای مقابله با تروریسم و تحریک به خشونت را یادآور گردید و خواستار تجدید نظر انگلیس در سیاست‌های غیرسازنده در قبال ملت ایران و منطقه غرب آسیا شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد