تیتر امروز

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....
گفت و گوی دیدار در برنامه "مهمان من" با حسین محمودی اصل،اقتصاددان

بهترین سرمایه گذاری با سود بالا کجاست؟ بورس، سکه یا ....

"مهمان من" در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار میزبان حسین محمودی اصل، استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ او در این برنامه از شرایط سرمایه گذاری در ایران سخت گفت.
سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
بقائی می‌گوید این نشست روز جمعه خواهد بود

نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول برگزار می‌شود

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان می‌گوید نشست مدیران سیاسی ایران و ۳ کشور اروپایی برای روز جمعه همین هفته (۲۶ اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده و قرار است در استانبول ترکیه برگزار شود.

کد خبر: ۱۸۴۲۳۷
۱۷:۲۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول برگزار می‌شود

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه از برگزاری نشست مدیران سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی عضو برجام خبر داد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از برگزاری نشست مدیران سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی عضو برجام خبر داد.

به گفته بقائی این نشست برای روز جمعه همین هفته (۲۶ اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده و قرار است در استانبول ترکیه برگزار شود. دستورکار اصلی این نشست، ادامه رایزنی با این سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه از جمله در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا است.

ایران و تروییکای اروپا تاکنون سه دور درباره پرونده هسته‌ای ایران مذاکره کرده‌اند. پیش از این قرار بود که دور جدید مذاکرات ایران و اروپا پیش از برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا روز جمعه ۱۲ اردیبهشت در رم برگزار شود که به دلیل به تعویق افتادن آن دور، نشست با اروپا نیز به زمان دیگری موکول شد.

«کاظم غریب‌آبادی» معاون بین‌الملل وزیر امور خارجه ۲۵ دی ماه سال گذشته در ارزیابی دور سوم این مذاکرات ضمن توصیف باز و سازنده بودن این گفت‌وگوها، اعلام کرد: ما عمدتاً در مورد لغو تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای و همچنین سایر موضوعات مورد علاقه دوجانبه تبادل نظر کردیم. ما همچنین به حمایت غیرقابل قبول اروپا از جنایات رژیم اسرائیل در غزه نیز پرداختیم. سه کشور اروپایی عضو برجام همزمان با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، به رغم تاکید جمهوری اسلامی برای تداوم گفت‌وگوها، در پشت میز مذاکره حضور نیافته بودند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها