تیتر امروز

دوم خرداد، دور پنجم مذاکرات/ غنی‌سازی؛ اختلاف اصلی تهران - واشنگتن/ رفع فیلترینگ در تعلیق
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دوم خرداد، دور پنجم مذاکرات/ غنی‌سازی؛ اختلاف اصلی تهران - واشنگتن/ رفع فیلترینگ در تعلیق

این نود و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی
در گفت و گو با کارشناس تجارت بین الملل مطرح شد

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی

در برنامه گفت و گوی اقتصادی از استودیوی تلویزیونی «دیدارنیوز» با حضور دکتر محمد هاشمی‌فرد، کارشناس تجارت بین‌الملل، چالش بزرگ ایران در زنجیره جهانی خلق ثروت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
خستگی دائمی و بی‌دلیل می‌تواند نشانه‌ای جدی باشد که نباید آن را نادیده گرفت

خستگی مداوم شاید علامت سکته خفیف باشد

اگر بدون دلیل مشخصی احساس خستگی شدید و مداوم دارید، ممکن است به یک سکته مغزی خفیف یا حمله ایسکمی گذرا (TIA) دچار شده باشید.

کد خبر: ۱۸۴۶۳۳
۱۹:۰۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۴

خستگی مداوم شاید علامت سکته خفیف باشد

دیدارنیوز: اگر مدتی است بدون دلیل مشخصی احساس خستگی شدید و مداوم دارید، ممکن است به یک سکته مغزی خفیف یا حمله ایسکمی گذرا (TIA) دچار شده باشید؛ وضعیتی نادیده‌گرفته‌شده که سالانه هزاران نفر را درگیر می‌کند، بی‌آنکه حتی متوجه شوند.

خستگی دائمی و بی‌دلیل می‌تواند نشانه‌ای جدی باشد که نباید آن را نادیده گرفت. به گفته پزشکان، ممکن است این علامت ناشی از یک سکته مغزی خفیف یا حمله ایسکمی گذرا (TIA) باشد که بی‌صدا و خاموش رخ می‌دهد و در بیشتر موارد تشخیص داده نمی‌شود.

بر اساس پژوهش‌های صورت‌گرفته، بیش از ۲۴۰ هزار نفر در آمریکا سالانه دچار این نوع حمله مغزی می‌شوند، اما تنها یک نفر از هر ۳۰ نفر آن را به‌درستی تشخیص می‌دهد. این نوع سکته زمانی رخ می‌دهد که جریان خون به مغز برای مدت کوتاهی قطع می‌شود؛ این اختلال ممکن است فقط چند دقیقه یا حداکثر چند ساعت طول بکشد، اما به اندازه‌ای شدید نیست که باعث مرگ سلول‌های مغزی شود.

علائم خفیف، اما هشداردهنده‌ای مانند ضعف عضلانی، سردرد، اختلالات بینایی و از همه مهم‌تر، خستگی بی‌دلیل ممکن است تنها نشانه‌های گذرای این حمله مغزی باشند. همین خستگی، ممکن است تا یک سال یا بیشتر ادامه داشته باشد.

پژوهشگران دانمارکی دریافته‌اند که مغز پس از این سکته‌ها برای جبران کاهش جریان خون، انرژی زیادی مصرف می‌کند و این مصرف انرژی بیشتر، باعث احساس خستگی شدید و پایدار در فرد می‌شود. این خستگی ممکن است با علائمی مانند مشکل در تمرکز، کاهش سرعت تصمیم‌گیری، اختلال در خواب، سردرد و حتی ضعف حافظه همراه باشد.

علاوه بر این، افرادی که سابقه افسردگی یا اضطراب دارند، بیش از دیگران در معرض تجربه خستگی طولانی‌مدت ناشی از سکته‌های خفیف مغزی قرار دارند.

اگر مدتی است دچار خستگی مداوم شده‌اید و هیچ دلیل فیزیکی یا روانی مشخصی برای آن وجود ندارد، این وضعیت را جدی بگیرید. مشورت با پزشک، بررسی دقیق‌تر علائم و در صورت لزوم انجام آزمایش‌های تصویربرداری مغزی می‌تواند از بروز سکته‌های شدیدتر در آینده پیشگیری کند.

منبع: سلامت نیوز/ dailymail

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۲ خرداد
امروز جمعه ۰۲ خرداد
امروز جمعه ۰۲ خرداد
امروز جمعه ۰۲ خرداد