
سلام ستوده، نماینده مهاباد در مجلس با انتقاد از مدیریت ناپایدار برق گفت: قطعیهای مکرر برق تولید را فلج کرده، کشاورزی را با بحران مواجه ساخته و مانع سرمایهگذاری شده است و اگر این روند مدیریت نشود، زمینهای کشاورزی به بیابان تبدیل خواهند شد.
دیدارنیوز: نماینده مردم مهاباد در مجلس، قطعی برق را سد راه سرمایه گذاری برای تولید دانست و گفت: اعتبارات قطرهچکانی پروژههای مهاباد را به میراث فرهنگی تبدیل کرده است.
سلام ستوده، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، در صحن علنی امروز (سه شنبه، ۳۰ اردیبهشت ماه) مجلس در نطق میاندستور خود ضمن تسلیت سالروز شهادت مرحوم رئیسی و همراهانش، خطاب به نمایندگان، گفت: امروز نگاه مردم ایران اسلامی به عملکرد مجلس است و سیاستهای کلی نظام باید در راستای خدمت به مردم و با الهام گرفتن از منویات رهبر معظم انقلاب باشد؛ هیچ بهانهای پذیرفتنی نیست و ما موظفیم با الگو گرفتن از شهید رئیسی با تمام توان در خدمت ملت باشیم؛ تمامی طرح ها، لوایح و برنامههای مجلس باید در جهت منافع نظام و ملت باشد.
وی با اشاره به مشکلات جدی حوزه انتخابیهاش، خطاب به رئیسجمهور، افزود: مردم زادگاه شما مهاباد بهویژه کشاورزان و تولیدکنندگان عزیز، تحت شدیدترین فشارها هستند؛ بارش تگرگ در روزهای اخیر بیش از ۱۵ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی را نابود کرده و خسارتی صددرصدی به آنها وارد شده است؛ دستور دهید این خسارات بهموقع به کشاورزان پرداخت شود.
ستوده خشکسالیهای پیاپی را نیز عامل اصلی مهاجرت ساکنان روستایی دانست و تأکید کرد: بیش از ۶۰ روستای شهرستان مهاباد با کمبود و قطعی آب شرب مواجهاند و طرح آبرسانی به ۱۴۱ روستا پس از چندین سال فقط ۱۰ درصد پیشرفت داشته است؛ در صورت تداوم این روند، بسیاری از روستاها خالی از سکنه خواهند شد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس دوازدهم با انتقاد از مدیریت ناپایدار برق در منطقه ادامه داد: قطعیهای مکرر برق تولید را فلج کرده، کشاورزی را با بحران مواجه ساخته و مانع سرمایهگذاری شده است و اگر این روند مدیریت نشود، زمینهای کشاورزی به بیابان تبدیل خواهند شد؛ قطعی برق سد راه سرمایه گذاری برای تولید است و قطعیهای چندین ساعته برق برای مردم قابل قبول نیست؛ لحظاتی با صنعت گران، کارآفرینان و صنعت گران بنشینید و اظهارات آنها را گوش کنید؛ این مشکل باید مدیریت شود تا کار به استیضاح نکشد.
عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس از توقف پروژههای عمرانی و فقدان تأمین اعتبار لازم نیز ابراز نگرانی کرد و گفت: بسیاری از طرحهای عمرانی شهرستان سالهاست تأمین اعتبار نشدهاند و با این شرایط تبدیل به میراث فرهنگی خواهند شد؛ مدارس در شرایط بحرانی هستند و ۳۶ مدرسه نیاز فوری به رسیدگی و تامین اعتبار دارند.
ستوده همچنین به وضعیت درمانگاه هلال احمر مهاباد اشاره کرد که ۲۰ سال است بلاتکلیف رها شده و تنها ۱۰ درصد آن پیش رفته است؛ نیاز است هر چه سریعتر این پروژه تعیین تکلیف شود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس با خطاب قرار دادن وزیر بهداشت، بر ضرورت توجه ویژه به بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد تأکید کرد و افزود: این پروژه فقط مربوط به مهاباد نیست، بلکه متعلق به مردم جنوب استان است.
وی در ادامه خطاب به وزیر راه و شهرسازی، وضعیت راههای شهرستان را نامناسب توصیف کرد و گفت: مردم بخش مرکزی و خلیفان به دلیل نبود راه مناسب مجبور به ترک خانه و روستاهایشان شدهاند.
ستوده در حوزه گازرسانی نیز از تعلل در اجرای طرحها انتقاد کرد و توضیح داد: سالهاست در برخی روستاها یکبار عملیات تزریق گاز انجام میشود، سال بعد علمکگذاری و مردم همچنان بلاتکلیف ماندهاند؛ این هم تاخیر و تعلل نشانه چیست؟
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس قطعی برق در خانههای عالم، نبود کارت سوخت در جایگاهها و کاهش سهمیه سوخت کشاورزی را از دیگر مشکلات مردم عنوان کرد و افزود: مردم ساعتها در صف میمانند و این وضعیت واقعاً قابل قبول نیست؛ دلیل کاهش سهمیه ادوات کشاورزی چیست و چرا در جایگاههای سوخت مهاباد کارت سوخت وجود ندارد و آیا مدیریت این موضوع سخت است؟ نباید اجازه داد طرح نهضت ملی مسکن به سرنوشت مسکن مهر دچار شود و در این وضعیت واگذاری طرحها بیش از ۱۲ سال طول میکشد.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به وضعیت مراکز آموزش فنی و حرفهای مهاباد خطاب به وزیر کار، گفت: مرکز آموزش فنی و حرفهای مهاباد با وجود سابقه درخشان به دلیل کمبود امکانات و فرسودگی ساختمان تعطیل شده است؛ رهبر معظم انقلاب بر توسعه مراکز فنی و حرفهای تأکید داشتهاند، اما در عمل شاهد تعطیلی هستیم؛ باید پاسخگو باشید و هرچه سریعتر رسیدگی کنید.
وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش خواستار تجهیز و تعمیر فوری پژوهشسرای دکتر حسابی در مهاباد شد.