تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
تحریم‌ها ادامه دارد

تحریم جدید آمریکا؛ شبکه فروش نفت ایران به چین

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که یک شبکه کشتیرانی را به دلیل انتقال میلیون‌ها بشکه نفت ایران به چین تحریم کرده است.

کد خبر: ۱۸۴۱۹۶
۱۹:۰۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

تحریم جدید آمریکا؛ شبکه فروش نفت ایران به چین

دیدارنیوز: وزارت خارجه آمریکا در راستای سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که یک شبکه کشتیرانی را به دلیل انتقال میلیون‌ها بشکه نفت ایران به چین تحریم کرده است.

تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: ایالات متحده امروز یک شبکه بین‌المللی را که به نمایندگی از ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) و شرکت صوری آن، سپهر انرژی جهان نما پارس (سپهر انرژی)، حمل میلیون‌ها بشکه نفت خام ایران به ارزش میلیارد‌ها دلار به چین را تسهیل می‌کند، تحریم می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: درآمد حاصل از فروش این نفت، توسعه موشک‌های بالستیک و پهپاد‌ها (پهپادها)، گسترش سلاح‌های هسته‌ای و گروه‌های تروریستی نیابتی ایران، از جمله حملات حوثی‌ها به کشتیرانی دریای سرخ، نیروی دریایی ایالات متحده و اسرائیل را تأمین مالی می‌کند.

بروس ادعا کرد: ایالات متحده آمریکا به اقدامات خود را در حمایت از یادداشت شماره ۲ امنیت ملی ریاست جمهوری و اعمال حداکثر فشار بر حکومت ایران برای جلوگیری از دسترسی آن به منابعی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده‌اش را تداوم می‌بخشند، ادامه خواهد داد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعا‌های ضد ایرانی کشورش مدعی شد: تا زمانی که ایران درآمد‌های غیرقانونی خود را به تامین مالی حملات علیه ایالات متحده و متحدان ما، حمایت از تروریسم در سراسر جهان و دنبال کردن سایر اقدامات بی‌ثبات‌کننده اختصاص دهد، ما همچنان از تمام ابزار‌های موجود برای پاسخگو نگه داشتن آن استفاده خواهیم کرد.

این در حالی است که مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای با تکرار ادعا‌های واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای تهران و برغم اذعان نهاد‌های اطلاعاتی آمریکا مبنی بر اینکه ایران به سمت سلاح هسته‌ای حرکت نکرده است، مدعی شد: «امروز، وزارت امور خارجه، سه شهروند ایرانی و یک نهاد ایرانی مرتبط با سازمان پژوهش‌ها و نوآوری‌های دفاعی ایران، که با نام اختصاری آن سپند (SPND)، سازمان جانشین مستقیم برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران پیش از سال ۲۰۰۴ که به نام «پروژه عماد» نیز شناخته می‌شود، تحریم می‌کند.»

تارنمای اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز روز دوشنبه به وقت محلی با به روز رسانی فهرست تحریم‌های خود علیه جمهوری اسلامی ایران، تحریم‌های جدیدی علیه سه فرد و نهاد ایرانی وضع کرد و دو فرد ایرانی با نام‌های محمدرضا صدیقی صابر و احمد حقیقت طلب را به فهرست تحریم‌ها اضافه کردند.

علاوه بر این، شرکت پویا پارس فوروارد لوکینگ تکنولوژیز نیز تحریم شده است. به گفته وزارت خزانه‌داری، این شرکت در منطقه صنعتی شمس‌آباد تهران مستقر است و در زمینه فناوری‌های حساس فعالیت می‌کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بار‌ها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.

مقامات و رئیس جمهوری آمریکا در هفته‌های گذشته بار‌ها تلاش کرده‌اند از یک سو چشم‌اندازی مثبت از مذاکرات خود با ایران ارائه کنند و از سوی دیگر، با تکرار ادعا‌ها و تهدیدات واشنگتن در چارچوب سیاست فشار حداکثری و فضاسازی، درباره تبعات عدم توافق هراس ایجاد کنند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد